Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medias95 FC Ardeo Parlea
442 skew Tactiek incercare
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Alcântara kopt de bal weg. Długołęcki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Długołęcki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sebastiani springt en kopt de bal. Kapor bokst de bal weg.

14e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Alcântara rent richting de bal. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki geeft een hoge lob. Sebastiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Ardeo Parlea 1:0

15e minuut.
Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki met een sublieme pass. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi geeft een hoge lob. Sebastiani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sebastiani is nu in balbezit. Berardino onderschept slim de pass. Berardino geeft een lange en hoge pass. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte geeft de bal voor. Nicklas-Frederiksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - FC Ardeo Parlea 1:1

36e minuut.
Gruborovics probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Mirski is nu in balbezit. Sande verovert de bal door een tackle van achteren. Sande draait met de bal, schiet en ... Nicklas-Frederiksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicklas-Frederiksen trapt de bal weg van het doel. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Sebastiani springt en kopt de bal. Kapor bokst de bal weg.

39e minuut.
Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira maakt een afschuwelijke overtreding. Guitarrista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guitarrista met een snel genomen vrije trap. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... Klaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 51%, FC Ardeo Parlea 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
medias95 - FC Ardeo Parlea 1:1

53e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă geeft een hoge lob. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft een hoge lob. Sebastiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Diarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isnardi rent richting de bal. Sande onderschept slim de pass. Sande geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Alcântara kopt de bal weg. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Sebastiani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Berardino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hârleaţă met de inworp. Guitarrista geeft een lange en hoge pass. Sebastiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Ardeo Parlea 2:1

67e minuut.
Długołęcki met een sublieme pass. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Faguian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faguian krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett speelt de bal door. Mirski is nu in balbezit. Sande verovert de bal door een tackle van achteren. Sande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 51%, FC Ardeo Parlea 49%.
medias95 - FC Ardeo Parlea 2:1