Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea medias95
incercare Tactiek 442 skew
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten solid
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Hrivník geeft de bal voor. Alcântara kopt de bal weg. Długołęcki controleert de bal met de borst. Długołęcki geeft de bal voor. Guitarrista krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Werrett met de inworp. Lange geeft de bal voor. Sande springt en kopt de bal. Nicklas-Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - medias95 1:0

21e minuut.
Hrivník bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte met een sublieme pass. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mirski kopt de bal weg. Diarte is nu in balbezit. Diarte geeft een hoge lob. Portal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - medias95 2:0

23e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara passt de bal zonder na te denken. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Hârleaţă speelt de bal door. Alcântara is nu in balbezit. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Berardino passt de bal in één keer door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lange rent richting de bal. Gartmann onderschept slim de pass. Gartmann passt de bal met de wreef. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista schiet op doel. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gartmann geeft een lange en hoge pass. Guitarrista maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Klaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lange kopt de bal weg. Daar is Konkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Portal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Portal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Werrett met een sublieme pass. Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande onderschept slim de pass. Sande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - medias95 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 52%, medias95 48%.
FC Ardeo Parlea - medias95 3:0

58e minuut.
Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki met een sublieme pass. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - medias95 3:1

60e minuut.
Gruborovics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huerta komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Diarte passt de bal zonder na te denken. Werrett is nu in balbezit. Werrett geeft de bal voor. Sande springt en kopt de bal. Nicklas-Frederiksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hârleaţă speelt de bal door. Gartmann is nu in balbezit. Gartmann speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sande is nu in balbezit. Met opzet legt Isnardi zijn tegenspeler op de grond. Isnardi krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Huerta passt de bal met de wreef. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Kapor bokst de bal weg. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - medias95 3:2

83e minuut.
Werrett passt de bal in één keer door. Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Silveira passt de bal met de wreef. Werrett heeft problemen om de bal te vangen. Werrett geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hârleaţă onderschept slim de pass. Hârleaţă passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara passt de bal in één keer door. Długołęcki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - medias95 3:3

90e minuut.
Gartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista is nu in balbezit. Gartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - medias95 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 61%, medias95 39%.
FC Ardeo Parlea - medias95 3:4