Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam Victoria Braila
new Tactiek clau_gool
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 66.8
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen incredible


7e minuut.
Cleverley geeft een lange en hoge pass. Siira met een sublieme pass. Rajasalmi rent richting de bal. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap. Rębała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Victoria Braila 0:1

17e minuut.
Bugaian probeert naar een medespeler te passen. Rajasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Rajasalmi passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kubowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nechanický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleverley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverley geeft een lange en hoge pass. Rębała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Balde onderschept slim de pass. Balde draait met de bal, schiet en ... Rębała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Victoria Braila 0:2

40e minuut.
Nechanický is nu in balbezit. Nechanický geeft de bal voor. Rajasalmi kopt de bal weg. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Victoria Braila 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 63%, Victoria Braila 37%.
FC Kristal Glam - Victoria Braila 0:3

49e minuut.
Michels kopt de bal weg. Cleverley met een sublieme pass. Nechanický bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechanický geeft een lange en hoge pass. Balde krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
El-Merghany geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciortea de bal. Ciortea met een sublieme pass. Hoàng Minh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Michels de bal onder controle te krijgen. Rajasalmi rent richting de bal. Kubowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajasalmi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rajasalmi kan niet meer verder spelen. Vidaurre komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fakadej. Vidaurre raakt geblesseerd tijdens het duel. Balpetek komt het veld opgelopen. Cleverley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ciortea geeft de bal voor. Bugaian verovert de bal door een tackle van achteren. Balpetek geeft een lange en hoge pass. Connelly springt en kopt de bal. Plewa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Victoria Braila 1:3

76e minuut.
Daar is Fakadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde is nu in balbezit. Balde passt de bal met de wreef. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Rębała bokst de bal weg.

85e minuut.
Nechanický geeft een lange en hoge pass. Balde kopt de bal weg. Kubowicz rent richting de bal. Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 56%, Victoria Braila 44%.
FC Kristal Glam - Victoria Braila 1:3