Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral Turnu Magurele
probe Tactiek corabia
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


15e minuut.
Bogoescu met een sublieme pass. Dombkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dombkowski met een sublieme pass. Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gadola verovert de bal door een tackle van achteren. Gadola passt de bal zonder na te denken. Palugod is nu in balbezit. Palugod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 0:1

26e minuut.
Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski passt de bal zonder na te denken. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod schiet op doel. Vanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló passt de bal in één keer door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 0:2

30e minuut.
Vraciu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mejía de bal onder controle te krijgen. Palugod is nu in balbezit. Palugod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 0:3

31e minuut.
Drame onderschept slim de pass. Vidigal rent richting de bal. Vidigal geeft een hoge lob. Tămâie maakt een snoekduik en kopt de bal. Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 59%, Turnu Magurele 41%.
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 1:3

49e minuut.
Gajosiński probeert de bal aan de voet te houden. Agulló is nu in balbezit. Agulló probeert naar een medespeler te passen. Dombkowski geeft een hoge lob. Palugod rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 1:4

54e minuut.
Klungelig pakt Vidigal de bal. Vidigal met een sublieme pass. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft een hoge lob. Tămâie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dombkowski geeft de bal voor. Korvenoja onderschept slim de pass. Agulló geeft de bal voor. Palugod rent richting de bal. Palugod schiet op doel. Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Vidigal is nu in balbezit. Vidigal passt de bal met de wreef. Drame rent richting de bal. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Korvenoja onderschept slim de pass. Korvenoja geeft een lange en hoge pass. Drame is nu in balbezit. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru draait met de bal, schiet en ... Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tămâie de bal. Tămâie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 2:4

65e minuut.
Agulló speelt de bal door. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski speelt de bal door. Palugod rent richting de bal. Palugod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gajosiński probeert naar een medespeler te passen. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal passt de bal zonder na te denken. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Alaníz neemt vlug de vrije trap. Daar is Vidigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidigal met een sublieme pass. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Vanić kan de bal niet met de borst controleren. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 50%, Turnu Magurele 50%.
f.c.inter mistral - Turnu Magurele 2:5