Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele f.c.inter mistral
corabia Tactiek probe
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Mejía speelt de bal door. Şuteu rent richting de bal. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie haalt uit met een fantastische trap. Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 0:1

6e minuut.
Vidigal geeft de bal voor. Tămâie is nu in balbezit. Drame rent richting de bal. Drame schiet op doel. Cima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 0:2

12e minuut.
Gadola passt de bal in één keer door. Agulló speelt de bal door. Oancea met een sublieme pass. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dombkowski passt de bal in één keer door. Oancea rent richting de bal. Oancea passt de bal met de wreef. Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Condruţ kopt de bal weg. Gadola met een sublieme pass. Klungelig pakt Alaníz de bal. Palugod rent richting de bal. Palugod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vidigal is nu in balbezit. Vidigal passt de bal met de wreef. Şuteu rent richting de bal. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Cima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 0:3

29e minuut.
Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft de bal voor. Basarab heeft problemen om de bal te vangen. Şuteu rent richting de bal. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Cima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Klungelig pakt Agulló de bal. Agulló speelt de bal door. Helvei rent richting de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ... Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 48%, f.c.inter mistral 52%.
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 1:3

48e minuut.
Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló is nu in balbezit. Korvenoja maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korvenoja naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Klungelig pakt Drame de bal. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal geeft een hoge lob. Drame probeert de bal aan de voet te houden. Tămâie springt en kopt de bal. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Oancea passt de bal met de wreef. Helvei is nu in balbezit. Helvei schiet op doel. Vanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 2:3

72e minuut.
Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Gadola verovert de bal door een tackle van achteren. Gadola passt de bal zonder na te denken. Palugod rent richting de bal. Palugod schiet op doel. Vanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Helvei probeert de bal aan de voet te houden. Drame rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogoescu. Bogoescu krijgt een gele kaart. Drame raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidigal komt bij de bal en schiet. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Palugod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaníz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod onderschept slim de pass. Klungelig pakt Palugod de bal. Palugod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gajosiński speelt de bal door. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal met een sublieme pass. Şuteu rent richting de bal. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Agulló is nu in balbezit. Agulló probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Helvei de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 46%, f.c.inter mistral 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - f.c.inter mistral 3:3