Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid Rahova Rangers
OldBoys3 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten very good
solid Passen very good
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Delponte kopt de bal weg. Klungelig pakt Richter de bal. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Hein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 0:1

11e minuut.
Gawlak probeert naar een medespeler te passen. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser passt de bal in één keer door. Samovolski rent richting de bal. Samovolski schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Peruničić is nu in balbezit. Peruničić geeft een hoge lob. Hein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 0:2

34e minuut.
Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joachim. Joachim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 53%, Rahova Rangers 47%.
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 0:2

52e minuut.
Drygiannakis rent richting de bal. Drygiannakis passt de bal in één keer door. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 1:2

56e minuut.
Joachim passt de bal in één keer door. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci passt de bal zonder na te denken. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Delponte speelt de bal door. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 2:2

66e minuut.
Daar is Couton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Joachim is nu in balbezit. Gawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlak geeft een hoge lob. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Weißbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 48%, Rahova Rangers 52%.
LV`s Real Madrid - Rahova Rangers 3:2