Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yety Dinamo Tamaseu
1978 Tactiek olimpia
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 53.8
outstanding Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa geeft de bal voor. Głodny kan de bal niet met de borst controleren. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Bodu passt de bal met de wreef. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mandżejewski passt de bal in één keer door. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Căliman zijn tegenspeler op de grond. Căliman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Karakehaiov raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocoloş wilt de vrije trap nemen. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Głodny de bal. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Głodny krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bruk geeft een lange en hoge pass. Daar is Dragomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov schiet op doel. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karakehaiov is nu in balbezit. Dicu met een sublieme pass. Mandżejewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Karakehaiov schiet op doel. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dicu niet meer kan verder spelen. Nănescu komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Mandżejewski geeft de bal voor. Nănescu speelt de bal door. Mandżejewski kopt de bal weg. Cocoloş geeft een hoge lob. Karakehaiov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brčina komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruk verovert de bal door een tackle van achteren. Bruk geeft een hoge lob. Randa geeft een hoge lob. Nănescu bokst de bal weg.

38e minuut.
Bruk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dragomir kopt de bal weg. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski geeft een hoge lob. Kardos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski passt de bal in één keer door. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... Nănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Dinamo Tamaseu 1:0

44e minuut.
Randa is nu in balbezit. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov heeft problemen om de bal te vangen. Karakehaiov schiet op doel. Nănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 19%, Dinamo Tamaseu 81%.
FC Yety - Dinamo Tamaseu 1:0

50e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş passt de bal met de wreef. Randa geeft een hoge lob. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Honrubia is nu in balbezit. Mandżejewski onderschept slim de pass. Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen. Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir geeft een lange en hoge pass. Nănescu bokst de bal weg.

59e minuut.
Jilavu met de inworp. Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Mandżejewski geeft de bal voor. Kardos is nu in balbezit. Kardos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bruk geeft de bal voor. Dragomir geeft een hoge lob. Bruk rent richting de bal. Kardos verovert de bal door een tackle van achteren. Kardos schiet op doel. Nănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Karakehaiov passt de bal in één keer door. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kardos stond buitenspel. Bruk neemt vlug de vrije trap. Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir geeft de bal voor. Jilavu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanneris komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Randa probeert de bal met de borst te controleren. Brčina rent richting de bal. Randa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 21%, Dinamo Tamaseu 79%.
FC Yety - Dinamo Tamaseu 1:0