Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc capsunica prajiturica Rubin Kazan
atic Tactiek Nancucheo
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Statu geeft de bal voor. Botovas rent richting de bal. Hlavek is nu in balbezit. Sulea onderschept slim de pass. Sulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:0

13e minuut.
Dajk is nu in balbezit. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay schiet op doel. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:1

15e minuut.
Nancucheo passt de bal in één keer door. Daar is Thun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thun passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dajk rent richting de bal. Dajk passt de bal met de wreef. Depay is nu in balbezit. Depay schiet op doel. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:2

22e minuut.
Borrero probeert naar een medespeler te passen. Carequinha rent richting de bal. Carequinha passt de bal in één keer door. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Depay rent richting de bal. Nancucheo rent richting de bal. Nancucheo passt de bal in één keer door. Dajk rent richting de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Carequinha passt de bal met de wreef. Depay rent richting de bal. Depay speelt de bal door. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun draait met de bal, schiet en ... Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zuccatosta probeert naar een medespeler te passen. Borrero rent richting de bal. Borrero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

40e minuut.
Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunsz begaat een overtreding. Żukowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu met een snel genomen vrije trap. Tavlaridis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sulea is nu in balbezit. Parente verovert de bal door een tackle van achteren. Parente passt de bal met de wreef. Dajk is nu in balbezit. Dajk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:3

43e minuut.
Fania geeft een hoge lob. Depay is nu in balbezit. Depay passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:4

45e minuut.
Żukowski passt de bal in één keer door. Thun speelt de bal door. Nancucheo speelt de bal door. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 70%, Rubin Kazan 30%.
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:4

46e minuut.
Hurduc komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Thun kopt de bal weg. Daar is Dajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeropajita is nu in balbezit. Dajk onderschept slim de pass. Dajk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Wunsz met een sublieme pass. Borrero rent richting de bal. Borrero geeft een lange en hoge pass. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Tavlaridis kopt de bal weg. Parente met een sublieme pass. Nancucheo geeft een hoge lob. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Borrero geeft een lange en hoge pass. Dajk is nu in balbezit. Aeropajita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dajk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dajk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:5

56e minuut.
Daar is Aeropajita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fania is nu in balbezit. Dajk onderschept slim de pass. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:6

80e minuut.
Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha passt de bal zonder na te denken. Dajk is nu in balbezit. Thun heeft problemen om de bal te vangen. Thun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dajk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Depay de bal. Nancucheo met een sublieme pass. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 67%, Rubin Kazan 33%.
fc capsunica prajiturica - Rubin Kazan 1:6