Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers Turnu Magurele
523 Tactiek corabia
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bogoescu passt de bal in één keer door. van Kerckhove is nu in balbezit. Helvei onderschept slim de pass. Helvei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Turnu Magurele 0:1

3e minuut.
Dombkowski kopt de bal weg. Joachim rent richting de bal. Gadola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gadola krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is van Kerckhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gisulfo speelt de bal door. Deaconescu geeft een hoge lob. Couton rent richting de bal. Couton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Agulló rent richting de bal. Agulló geeft de bal voor. Klungelig pakt van Kerckhove de bal. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod draait met de bal, schiet en ... Weißbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Agulló geeft een hoge lob. van Kerckhove kopt de bal weg. Agulló probeert naar een medespeler te passen. Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola draait met de bal, schiet en ... Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Karadeglija verovert de bal door een tackle van achteren. Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola geeft een lange en hoge pass. Dombkowski geeft een hoge lob. Palugod springt en kopt de bal. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Oancea speelt de bal door. Agulló heeft problemen om de bal te vangen. Agulló passt de bal met de wreef. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu geeft de bal voor. Weißbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Oancea probeert naar een medespeler te passen. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski geeft een hoge lob. Palugod krijgt zijn hoofd ertegen. Weißbecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gadola passt de bal met de wreef. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dombkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gadola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 52%, Turnu Magurele 48%.
Rahova Rangers - Turnu Magurele 0:1

54e minuut.
Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Palugod. Goede buitenspelval van de verdediging. Peruničić neemt vlug de vrije trap. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hristu speelt de bal door. Couton rent richting de bal. Couton haalt uit met een fantastische trap. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert van Kerckhove de bal onder controle te krijgen. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kerckhove begaat een overtreding. Helvei raakt geblesseerd tijdens het duel. Gadola komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oancea passt de bal met de wreef. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu passt de bal in één keer door. Helvei is nu in balbezit. Helvei draait met de bal, schiet en ... Weißbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bogoescu passt de bal zonder na te denken. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea speelt de bal door. Helvei rent richting de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gillot is nu in balbezit. Agulló verovert de bal door een tackle van achteren. Agulló geeft de bal voor. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hristu passt de bal zonder na te denken. Joachim is nu in balbezit. Joachim met een sublieme pass. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 41%, Turnu Magurele 59%.
Rahova Rangers - Turnu Magurele 0:1