Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid f.c.inter mistral
OldBoys4 Tactiek probe
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten very good
very good Passen adequate
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Alaníz probeert naar een medespeler te passen. Vraciu is nu in balbezit. Schillaci maakt een afschuwelijke overtreding. Schillaci krijgt een gele kaart. Vraciu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Schillaci kopt de bal weg. Samovolski is nu in balbezit. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 1:0

10e minuut.
Thái Minh passt de bal in één keer door. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Alaníz probeert de bal aan de voet te houden. Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Richter geeft de bal voor. Alaníz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski verovert de bal door een tackle van achteren. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Vanić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bea verovert de bal door een tackle van achteren. Bea passt de bal in één keer door. Horvat is nu in balbezit. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh schiet op doel. Vanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Alaníz geeft een lange en hoge pass. Drame kopt de bal weg. Delponte geeft een hoge lob. Samovolski rent richting de bal. Samovolski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gansloser passt de bal in één keer door. Schillaci rent richting de bal. Schillaci probeert naar een medespeler te passen. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Vanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh speelt de bal door. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 34%, f.c.inter mistral 66%.
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 2:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vanić niet meer kan verder spelen. Negoescu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Richter met een sublieme pass. Gawlak is nu in balbezit. Gawlak passt de bal zonder na te denken. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 3:0

54e minuut.
Asensio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horvat met de inworp. Klungelig pakt Drame de bal. Drame draait met de bal, schiet en ... Hein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Schillaci verovert de bal door een tackle van achteren. Schillaci geeft een lange en hoge pass. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Negoescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gansloser passt de bal met de wreef. Gawlak speelt de bal door. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Negoescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 4:0

64e minuut.
Asensio rent richting de bal. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delponte. Delponte krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gansloser rent richting de bal. Gansloser geeft de bal voor. Gajosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski onderschept slim de pass. Samovolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 5:0

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Alaníz de bal onder controle te krijgen. Gawlak speelt de bal door. Thái Minh is nu in balbezit. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Schillaci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gansloser rent richting de bal. Gansloser geeft de bal voor. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 6:0

82e minuut.
Samovolski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gansloser neemt de hoekschop. Samovolski krijgt zijn hoofd ertegen. Negoescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 7:0

85e minuut.
Vraciu geeft een hoge lob. Delponte geeft de bal voor. Daar is Alaníz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gawlak is nu in balbezit. Gawlak passt de bal met de wreef. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Negoescu bokst de bal weg. Alaníz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 42%, f.c.inter mistral 58%.
LV`s Real Madrid - f.c.inter mistral 7:0