Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral LV`s Real Madrid
probe Tactiek OldBoys4
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
61.3 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
incredible Verdedigen incredible


9e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. Kwilosz kopt de bal weg. Gansloser geeft een hoge lob. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bea verovert de bal door een tackle van achteren. Delponte rent richting de bal. Bea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bea krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vidigal geeft een lange en hoge pass. Kwilosz kopt de bal weg. Bea rent richting de bal. Bea passt de bal met de wreef. Tămâie geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Alaníz heeft problemen om de bal te vangen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaníz onderschept slim de pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte geeft de bal voor. Alaníz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh schiet op doel. Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Asensio speelt de bal door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft de bal voor. Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie schiet op doel. Hein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal in één keer door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Vanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - LV`s Real Madrid 0:1

44e minuut.
Lacombe rent richting de bal. Lacombe passt de bal in één keer door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Vanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - LV`s Real Madrid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 57%, LV`s Real Madrid 43%.
f.c.inter mistral - LV`s Real Madrid 0:2

65e minuut.
Gansloser kopt de bal weg. Lacombe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajosiński. Lacombe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Sagnol is nu in balbezit. Tămâie verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tămâie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şuteu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vidigal kopt de bal weg. Drame is nu in balbezit. Met opzet legt Asensio zijn tegenspeler op de grond. Asensio krijgt een gele kaart. Drame is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidigal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tămâie springt en kopt de bal. Hein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gawlak is nu in balbezit. Gawlak speelt de bal door. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - LV`s Real Madrid 0:3

78e minuut.
Thái Minh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Thái Minh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagnol met een snel genomen vrije trap. Lacombe kopt de bal weg. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mejía geeft de bal voor. Daar is Delponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delponte geeft een lange en hoge pass. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Delponte passt de bal in één keer door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaníz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh schiet op doel. Vanić bokst de bal weg. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - LV`s Real Madrid 0:4

89e minuut.
Vidigal passt de bal in één keer door. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tămâie raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidigal wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 50%, LV`s Real Madrid 50%.
f.c.inter mistral - LV`s Real Madrid 0:4