Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan Dinamo Tamaseu
Nancucheo Tactiek olimpia
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
10 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 52.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Nancucheo rent richting de bal. Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nancucheo begaat een overtreding. Nancucheo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Căliman geeft een lange en hoge pass. Glovacki met een sublieme pass. Depay rent richting de bal. Depay geeft de bal voor. Thun krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Dinamo Tamaseu 1:0

23e minuut.
Depay rent richting de bal. Depay passt de bal in één keer door. Stoffelen rent richting de bal. Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk draait met de bal, schiet en ... Mish`an kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thun rent richting de bal. Bruk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thun raakt geblesseerd tijdens het duel. Nancucheo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Dinamo Tamaseu 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanneris komt het veld opgelopen. Borrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 27%, Dinamo Tamaseu 73%.
Rubin Kazan - Dinamo Tamaseu 2:0

46e minuut.
Nănescu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nancucheo speelt de bal door. Depay is nu in balbezit. Depay passt de bal zonder na te denken. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Sanneris de bal. Hlavek geeft de bal voor. Stoffelen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dajk rent richting de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nancucheo passt de bal in één keer door. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay geeft een lange en hoge pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Dinamo Tamaseu 3:0

89e minuut.
Sanneris speelt de bal door. Oudin rent richting de bal. Dajk begaat een overtreding. Dajk krijgt een gele kaart. Oudin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 31%, Dinamo Tamaseu 69%.
Rubin Kazan - Dinamo Tamaseu 3:0