Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu Rubin Kazan
olimpia Tactiek Nancucheo
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčina maakt een afschuwelijke overtreding. Depay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nancucheo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rubin Kazan 0:1

12e minuut.
Borrero met de inworp. Thun is nu in balbezit. Thun geeft een hoge lob. Depay is nu in balbezit. Depay haalt uit met een fantastische trap. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Depay met de inworp. Dajk rent richting de bal. Cullá legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dajk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nancucheo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Parente probeert naar een medespeler te passen. Oudin is nu in balbezit. Glovacki bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. López Muñiz draait met de bal, schiet en ... Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Tamaseu - Rubin Kazan 1:1

20e minuut.
Daar is Thun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrero rent richting de bal. Borrero met een sublieme pass. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dicu trapt de bal weg van het doel. Depay kopt de bal weg. Dajk rent richting de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Glovacki heeft problemen om de bal te vangen. Oudin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glovacki. Glovacki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Thun met een snelle inworp. Nancucheo is nu in balbezit. Nancucheo speelt de bal door. Daar is Depay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depay draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Parente rent richting de bal. Parente passt de bal zonder na te denken. Nancucheo probeert naar een medespeler te passen. Depay rent richting de bal. Depay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 59%, Rubin Kazan 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Tamaseu - Rubin Kazan 1:1

48e minuut.
Cullá met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Depay zal de hoekschop nemen. Dajk maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bruk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Daar is Depay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brčina. Depay raakt geblesseerd tijdens het duel. Depay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mussi passt de bal zonder na te denken. Głodny is nu in balbezit. Głodny geeft een lange en hoge pass. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stoffelen onderschept slim de pass. Głodny geeft een lange en hoge pass. Glovacki met een sublieme pass. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Głodny geeft een lange en hoge pass. Hlavek bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz begaat een overtreding. López Muñiz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Depay rent richting de bal. Depay passt de bal zonder na te denken. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay is nu in balbezit. Depay draait met de bal, schiet en ... Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Głodny verovert de bal door een tackle van achteren. Głodny geeft de bal voor. López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz schiet op doel. Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rubin Kazan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 61%, Rubin Kazan 39%.
Dinamo Tamaseu - Rubin Kazan 2:1