Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc capsunica prajiturica FC Yety
atic Tactiek 1978
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.3 gemiddelde waardering 61
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Mandżejewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:1

3e minuut.
Mandżejewski passt de bal in één keer door. Jilavu rent richting de bal. Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft de bal voor. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov schiet op doel. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mandżejewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kardos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu begaat een overtreding. Statu krijgt een gele kaart. Kardos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jilavu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lohrmann bokst de bal weg.

15e minuut.
Mandżejewski met de inworp. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:2

17e minuut.
Mandżejewski met de inworp. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu passt de bal in één keer door. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Kardos springt en kopt de bal. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:3

18e minuut.
Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu met een sublieme pass. Żukowski is nu in balbezit. Żukowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov passt de bal in één keer door. Kardos is nu in balbezit. Kardos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Mandżejewski met een snelle inworp. Cocoloş geeft een hoge lob. Karakehaiov krijgt zijn hoofd ertegen. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:4

23e minuut.
Kardos is nu in balbezit. Roşoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Kardos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roşoiu speelt de bal door. Jilavu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karakehaiov krijgt zijn hoofd ertegen. Lohrmann bokst de bal weg.

26e minuut.
Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş passt de bal in één keer door. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft de bal voor. Kardos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pöttinger geeft een hoge lob. Jilavu rent richting de bal. Jilavu speelt de bal door. Kardos heeft problemen om de bal te vangen. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski passt de bal in één keer door. Kardos is nu in balbezit. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:5

33e minuut.
Mandżejewski speelt de bal door. Kardos heeft problemen om de bal te vangen. Niewierowski is nu in balbezit. Kardos onderschept slim de pass. Kardos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
van der Sluis geeft de bal voor. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru geeft een lange en hoge pass. Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Jilavu geeft een hoge lob. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kardos is nu in balbezit. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov onderschept slim de pass. Karakehaiov schiet op doel. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:6

44e minuut.
Duru met een sublieme pass. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 70%, FC Yety 30%.
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:7

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocoloş met de inworp. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft een hoge lob. Karakehaiov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Randa kopt de bal weg. Cocoloş is nu in balbezit. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski geeft een hoge lob. Karakehaiov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Jilavu rent richting de bal. van der Sluis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jilavu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kardos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:8

71e minuut.
Aeropajita geeft de bal voor. Inworp. Mandżejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov springt en kopt de bal. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Beau rent richting de bal. Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş geeft de bal voor. Karakehaiov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 76%, FC Yety 24%.
fc capsunica prajiturica - FC Yety 0:9