Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yety fc capsunica prajiturica
1978 Tactiek atic
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 47.4
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Niewierowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandżejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Kardos springt en kopt de bal. Lohrmann bokst de bal weg.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Zuccatosta de bal onder controle te krijgen. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft de bal voor. Karakehaiov heeft problemen om de bal te vangen. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal in één keer door. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Kardos springt en kopt de bal. van der Sluis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - fc capsunica prajiturica 1:0

27e minuut.
van der Sluis geeft een hoge lob. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft de bal voor. Kardos krijgt zijn hoofd ertegen. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - fc capsunica prajiturica 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Pöttinger de bal. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski met een sublieme pass. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos schiet op doel. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Niewierowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - fc capsunica prajiturica 3:0

36e minuut.
van der Sluis geeft een hoge lob. Bodu geeft de bal voor. Kardos kopt de bal weg. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Sluis probeert de bal aan de voet te houden. Kardos is nu in balbezit. Kardos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - fc capsunica prajiturica 4:0

42e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Daar is Karakehaiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakehaiov geeft een lange en hoge pass. Kardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - fc capsunica prajiturica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 29%, fc capsunica prajiturica 71%.
FC Yety - fc capsunica prajiturica 5:0

47e minuut.
Aeropajita geeft de bal voor. Klungelig pakt Bodu de bal. Echaust is nu in balbezit. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu geeft de bal voor. Lohrmann bokst de bal weg.

49e minuut.
Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski passt de bal in één keer door. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bodu onderschept slim de pass. Bodu geeft een hoge lob. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - fc capsunica prajiturica 6:0

71e minuut.
Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov passt de bal met de wreef. Kardos rent richting de bal. Kardos draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

75e minuut.
Bodu probeert de bal aan de voet te houden. Gyarmati rent richting de bal. Bodu geeft een hoge lob. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann bokst de bal weg.

80e minuut.
Niewierowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandżejewski met een snelle inworp. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş met een sublieme pass. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu geeft de bal voor. Kardos springt en kopt de bal. Lohrmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 27%, fc capsunica prajiturica 73%.
FC Yety - fc capsunica prajiturica 6:0