Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral Rahova Rangers
probe Tactiek 523
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
55 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten formidable
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Lăscărescu rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joachim met een snelle inworp. Gisulfo geeft een lange en hoge pass. Giovenzana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Giovenzana is nu in balbezit. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korvenoja onderschept slim de pass. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Joachim de bal. Joachim geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korvenoja de bal onder controle te krijgen. Couton is nu in balbezit. Couton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:1

16e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tămâie stond buitenspel. Drygiannakis neemt vlug de vrije trap. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. Vanić bokst de bal weg.

18e minuut.
Couton verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gisulfo zal de hoekschop nemen. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
van Kerckhove is nu in balbezit. Bea onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peruničić. Bea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bea kan niet meer verder spelen. Spătaru komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim met een sublieme pass. Gisulfo met een sublieme pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:2

41e minuut.
Spătaru geeft een hoge lob. van Kerckhove is nu in balbezit. van Kerckhove geeft een hoge lob. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 68%, Rahova Rangers 32%.
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:3

47e minuut.
Peruničić speelt de bal door. Korvenoja probeert naar een medespeler te passen. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:4

50e minuut.
Alaníz passt de bal met de wreef. Tămâie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karadeglija neemt vlug de vrije trap. Gisulfo is nu in balbezit. Gisulfo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Joachim passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gisulfo de bal. Gisulfo speelt de bal door. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton draait met de bal, schiet en ... Vanić bokst de bal weg.

61e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. Giovenzana probeert de bal aan de voet te houden. Gisulfo rent richting de bal. Gisulfo geeft een lange en hoge pass. Giovenzana krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gisulfo heeft problemen om de bal te vangen. Gisulfo passt de bal in één keer door. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:5

81e minuut.
Gajosiński geeft een lange en hoge pass. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaníz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alaníz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 59%, Rahova Rangers 41%.
f.c.inter mistral - Rahova Rangers 0:5