Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele LV`s Real Madrid
corabia Tactiek OldBoys4
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 7
63 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Palugod is nu in balbezit. Asensio onderschept slim de pass. Asensio geeft de bal voor. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 0:1

20e minuut.
Delponte geeft een hoge lob. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh geeft een lange en hoge pass. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft de bal voor. Delponte rent richting de bal. Helvei onderschept slim de pass. Helvei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Carbonell de bal. Palugod verovert de bal door een tackle van achteren. Palugod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 1:1

25e minuut.
Gadola probeert naar een medespeler te passen. Agulló rent richting de bal. Richter maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Richter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Richter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Palugod stond buitenspel. Sagnol maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Samovolski kopt de bal weg. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Cima bokst de bal weg.

32e minuut.
Cima probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu met een sublieme pass. Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft een hoge lob. Hein bokst de bal weg. Sagnol kopt de bal weg. Oancea rent richting de bal. Oancea geeft een hoge lob. Helvei springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 2:1

34e minuut.
Samovolski passt de bal met de wreef. Carbonell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonell geeft een hoge lob. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Asensio geeft een hoge lob. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Schillaci met een sublieme pass. Gansloser met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Cima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 2:2

43e minuut.
Carbonell passt de bal zonder na te denken. Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser geeft een lange en hoge pass. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 51%, LV`s Real Madrid 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 2:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombkowski met een snelle inworp. Gawlak is nu in balbezit. Oancea geeft een lange en hoge pass. Palugod maakt een snoekduik en kopt de bal. Hein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Condruţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheru komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Schillaci rent richting de bal. Schillaci speelt de bal door. Gansloser rent richting de bal. Gansloser geeft een hoge lob. Thái Minh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cheru kopt de bal weg. Gawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlak passt de bal in één keer door. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod haalt uit met een fantastische trap. Hein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Sagnol probeert naar een medespeler te passen. Schillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillaci passt de bal in één keer door. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Helvei rent richting de bal. Delponte verovert de bal door een tackle van achteren. Delponte geeft een lange en hoge pass. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Cima bokst de bal weg. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 50%, LV`s Real Madrid 50%.
Turnu Magurele - LV`s Real Madrid 2:3