Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid Turnu Magurele
OldBoys4 Tactiek corabia
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.6 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten very good
very good Passen very good
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Thái Minh heeft problemen om de bal te vangen. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Delponte met een sublieme pass. Schillaci rent richting de bal. Schillaci probeert naar een medespeler te passen. Delponte geeft de bal voor. Thái Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Agulló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schillaci met een sublieme pass. Micu rent richting de bal. Micu geeft een lange en hoge pass. Asensio kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Schillaci onderschept slim de pass. Schillaci met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel. Cima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Turnu Magurele 1:0

30e minuut.
Schillaci passt de bal zonder na te denken. Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal met de wreef. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Micu probeert naar een medespeler te passen. Delponte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadola. Gadola krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Delponte rent richting de bal. Delponte passt de bal in één keer door. Schillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillaci geeft een hoge lob. Lacombe krijgt zijn hoofd ertegen. Cima bokst de bal weg.

40e minuut.
Gansloser geeft een lange en hoge pass. Thái Minh kopt de bal weg. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gansloser passt de bal met de wreef. Bogoescu rent richting de bal. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh schiet op doel. Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Turnu Magurele 2:0

45e minuut.
Bogoescu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gansloser met de inworp. Delponte rent richting de bal. Delponte geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 26%, Turnu Magurele 74%.
LV`s Real Madrid - Turnu Magurele 2:0

46e minuut.
Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski geeft een hoge lob. Daar is Palugod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palugod haalt uit met een fantastische trap. Sagnol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski met een sublieme pass. Helvei rent richting de bal. Helvei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Turnu Magurele 2:1

58e minuut.
Palugod heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Richter. Palugod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basarab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agulló kan de bal niet met de borst controleren. Agulló geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Thái Minh de bal. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Dombkowski rent richting de bal. Richter rent richting de bal. Richter geeft een lange en hoge pass. Cima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lacombe verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser is nu in balbezit. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski passt de bal met de wreef. Palugod is nu in balbezit. Palugod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - Turnu Magurele 2:2

73e minuut.
Schillaci rent richting de bal. Schillaci geeft de bal voor. Basarab heeft problemen om de bal te vangen. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel. Cima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Delponte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Micu de bal onder controle te krijgen. Gansloser met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Cima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser onderschept slim de pass. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Lacombe rent richting de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delponte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schillaci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 38%, Turnu Magurele 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LV`s Real Madrid - Turnu Magurele 2:2