Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan FC Yety
Nancucheo Tactiek 1978
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
62.7 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Depay probeert naar een medespeler te passen. Borrero rent richting de bal. Borrero passt de bal met de wreef. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski passt de bal met de wreef. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Depay kopt de bal weg. Dragomir is nu in balbezit. Dajk onderschept slim de pass. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nancucheo haalt uit met een fantastische trap. Majerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - FC Yety 1:0

23e minuut.
Glovacki speelt de bal door. Daar is Depay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Randa. Randa krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Mandżejewski geeft een hoge lob. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft de bal voor. Kardos springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 43%, FC Yety 57%.
Rubin Kazan - FC Yety 1:0

61e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Borrero passt de bal met de wreef. Randa onderschept slim de pass. Depay is nu in balbezit. Depay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Thun rent richting de bal. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş geeft een hoge lob. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mandżejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Mandżejewski geeft de bal voor. Kardos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Glovacki met de inworp. Mandżejewski rent richting de bal. Carequinha begaat een overtreding. Carequinha krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Mandżejewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cocoloş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jilavu kopt de bal weg. Daar is Wunsz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov schiet op doel. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mandżejewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wunsz de bal. Hlavek is nu in balbezit. Kardos onderschept slim de pass. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Suffo bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - FC Yety 1:1

89e minuut.
Klungelig pakt Carequinha de bal. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş geeft de bal voor. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu schiet op doel. Suffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 47%, FC Yety 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - FC Yety 1:1