Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc capsunica prajiturica Dinamo Tamaseu
atic Tactiek olimpia
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 58
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


13e minuut.
Šainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Honrubia speelt de bal door. López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz draait met de bal, schiet en ... Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Dinamo Tamaseu 0:1

17e minuut.
Honrubia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oudin passt de bal zonder na te denken. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mussi rent richting de bal. Mussi geeft een hoge lob. Klungelig pakt van der Sluis de bal. Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudin draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zuccatosta probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oudin neemt de hoekschop. López Muñiz rent richting de bal. López Muñiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Pöttinger de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mussi zal de hoekschop nemen. López Muñiz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 74%, Dinamo Tamaseu 26%.
fc capsunica prajiturica - Dinamo Tamaseu 0:1

54e minuut.
Šainović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brčina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zuccatosta rent richting de bal. Zuccatosta probeert naar een medespeler te passen. Vamvoukakis heeft problemen om de bal te vangen. Honrubia onderschept slim de pass. Honrubia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Honrubia passt de bal zonder na te denken. Brčina is nu in balbezit. Brčina met een sublieme pass. López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brčina is nu in balbezit. Cenesa begaat een overtreding. Brčina raakt geblesseerd tijdens het duel. Brčina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
López Muñiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oudin de bal. van der Sluis is nu in balbezit. Oudin verovert de bal door een tackle van achteren. Oudin haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Stoffelen geeft een hoge lob. Oudin kopt de bal weg. Honrubia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Muñiz rent richting de bal. López Muñiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Głodny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głodny geeft een hoge lob. Oudin kopt de bal weg. López Muñiz rent richting de bal. López Muñiz draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 76%, Dinamo Tamaseu 24%.
fc capsunica prajiturica - Dinamo Tamaseu 0:1