Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu Turnu Magurele
craiova Tactiek corabia
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
55 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Brčina is nu in balbezit. Brčina passt de bal in één keer door. Bogoescu rent richting de bal. Głodny onderschept slim de pass. Głodny geeft een lange en hoge pass. Cima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Oancea met een sublieme pass. Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski geeft een lange en hoge pass. Palugod springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló geeft een lange en hoge pass. Stoffelen kopt de bal weg. Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Turnu Magurele 0:1

21e minuut.
Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu passt de bal zonder na te denken. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló geeft de bal voor. Helvei krijgt zijn hoofd ertegen. Dicu bokst de bal weg. Palugod is nu in balbezit. Palugod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Turnu Magurele 0:2

30e minuut.
Bogoescu met een sublieme pass. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló geeft de bal voor. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Turnu Magurele 0:3

36e minuut.
Hristu geeft een lange en hoge pass. Palugod rent richting de bal. Palugod passt de bal zonder na te denken. Daar is Dombkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Oudin rent richting de bal. Hristu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oudin raakt geblesseerd tijdens het duel. Šainović met een snel genomen vrije trap. Oudin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 68%, Turnu Magurele 32%.
Dinamo Tamaseu - Turnu Magurele 0:3

56e minuut.
Gadola probeert naar een medespeler te passen. Agulló rent richting de bal. Agulló passt de bal met de wreef. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agulló rent richting de bal. Agulló haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Turnu Magurele 0:4

58e minuut.
Bruk is nu in balbezit. Głodny rent richting de bal. Agulló schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agulló krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Palugod is nu in balbezit. Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski met een sublieme pass. Helvei is nu in balbezit. Helvei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helvei is nu in balbezit. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Palugod raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butucea komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dombkowski geeft een hoge lob. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cima trapt de bal weg. Căliman kopt de bal weg. Bogoescu geeft de bal voor. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu met een sublieme pass. Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft een hoge lob. Helvei krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Šainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šainović geeft een hoge lob. Daar is Hristu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oudin rent richting de bal. Oudin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gadola probeert naar een medespeler te passen. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea geeft een lange en hoge pass. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 63%, Turnu Magurele 37%.
Dinamo Tamaseu - Turnu Magurele 0:4