Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele Dinamo Tamaseu
corabia Tactiek olimpia
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 59.3
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Micu speelt de bal door. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló geeft een lange en hoge pass. Helvei rent richting de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Honrubia kan de bal niet met de borst controleren. Gadola onderschept slim de pass. Gadola probeert naar een medespeler te passen. Helvei rent richting de bal. Helvei schiet op doel. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
López Muñiz probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Micu met de inworp. Agulló geeft een hoge lob. Helvei springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab met een sublieme pass. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló geeft een hoge lob. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. López Muñiz stond buitenspel. Micu neemt vlug de vrije trap. Šainović controleert de bal met de borst. Gadola geeft een lange en hoge pass. Palugod krijgt zijn hoofd ertegen. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Głodny kan de bal niet met de borst controleren. Palugod onderschept slim de pass. Palugod speelt de bal door. Helvei is nu in balbezit. Helvei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
López Muñiz kopt de bal weg. Bogoescu speelt de bal door. Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft de bal voor. Palugod krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

33e minuut.
Gadola probeert naar een medespeler te passen. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló speelt de bal door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dicu trapt de bal weg van het doel. Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft een lange en hoge pass. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palugod springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 36%, Dinamo Tamaseu 64%.
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 1:0

51e minuut.
Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullá verovert de bal door een tackle van achteren. Cullá met een sublieme pass. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oudin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 1:1

58e minuut.
Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft een hoge lob. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod schiet op doel. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 2:1

59e minuut.
Căliman geeft de bal voor. Daar is López Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micu probeert naar een medespeler te passen. Agulló is nu in balbezit. Agulló geeft een lange en hoge pass. Dicu bokst de bal weg. Palugod is nu in balbezit. Palugod schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gadola rent richting de bal. Gadola passt de bal zonder na te denken. Agulló rent richting de bal. Agulló geeft de bal voor. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Agulló rent richting de bal. Agulló geeft een lange en hoge pass. Helvei is nu in balbezit. Helvei draait met de bal, schiet en ... Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gadola de bal. Gadola geeft een lange en hoge pass. Helvei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 3:1

80e minuut.
Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu passt de bal met de wreef. Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski geeft een lange en hoge pass. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 37%, Dinamo Tamaseu 63%.
Turnu Magurele - Dinamo Tamaseu 4:1