Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yety f.c.inter mistral
1978 Tactiek probe
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten outstanding
very good Passen good
formidable Verdedigen incredible


8e minuut.
Dragomir geeft een lange en hoge pass. Gajosiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karakehaiov. Karakehaiov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Karakehaiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandżejewski met een sublieme pass. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski geeft een hoge lob. Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kardos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - f.c.inter mistral 1:0

20e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakehaiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Vanić bokst de bal weg. Kardos controleert de bal met de borst. Vanić bokst de bal weg. Kardos rent richting de bal. Kardos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Drame onderschept slim de pass. Drame met een sublieme pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Majerović bokst de bal weg.

24e minuut.
Şuteu passt de bal zonder na te denken. Tămâie is nu in balbezit. Randa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tămâie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şuteu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Majerović bokst de bal weg.

25e minuut.
Randa geeft de bal voor. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Randa is nu in balbezit. Drame onderschept slim de pass. Drame draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duru. Duru krijgt een gele kaart. Tămâie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidigal wilt de vrije trap nemen. Majerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Yety - f.c.inter mistral 1:1

31e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie passt de bal met de wreef. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame rent richting de bal. Nărăvaş verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu rent richting de bal. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Majerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - f.c.inter mistral 1:2

40e minuut.
Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - f.c.inter mistral 1:3

41e minuut.
Drame met een sublieme pass. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft een hoge lob. Şuteu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 60%, f.c.inter mistral 40%.
FC Yety - f.c.inter mistral 1:3

55e minuut.
Vidigal is nu in balbezit. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drame rent richting de bal. Drame schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Cocoloş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bea geeft een hoge lob. Vidigal rent richting de bal. Vidigal probeert naar een medespeler te passen. Şuteu rent richting de bal. Şuteu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mandżejewski is nu in balbezit. Bea verovert de bal door een tackle van achteren. Bea passt de bal in één keer door. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bodu geeft een lange en hoge pass. Gajosiński kopt de bal weg. Vidigal rent richting de bal. Vidigal geeft een hoge lob. Tămâie krijgt zijn hoofd ertegen. Majerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 50%, f.c.inter mistral 50%.
FC Yety - f.c.inter mistral 1:3