Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan Rahova Rangers
Nancucheo Tactiek 523
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
62.1 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Depay is nu in balbezit. Karadeglija geeft een lange en hoge pass. Couton rent richting de bal. Couton schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Joachim kopt de bal weg. Wunsz controleert de bal met de borst. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Giovenzana maakt een snoekduik en kopt de bal. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Couton verovert de bal door een tackle van achteren. Couton probeert naar een medespeler te passen. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gisulfo probeert naar een medespeler te passen. Giovenzana rent richting de bal. Parente rent richting de bal. Giovenzana onderschept slim de pass. Giovenzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Rahova Rangers 0:1

18e minuut.
Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu rent richting de bal. Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim geeft een lange en hoge pass. Couton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Rahova Rangers 0:2

43e minuut.
Nancucheo speelt de bal door. Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruničić geeft de bal voor. Drygiannakis rent richting de bal. Drygiannakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Suffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Rahova Rangers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 68%, Rahova Rangers 32%.
Rubin Kazan - Rahova Rangers 0:3

64e minuut.
Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo geeft een hoge lob. Couton is nu in balbezit. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. Suffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Giovenzana rent richting de bal. Hlavek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovenzana raakt geblesseerd tijdens het duel. Joachim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gisulfo passt de bal zonder na te denken. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton draait met de bal, schiet en ... Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Rahova Rangers 0:4

72e minuut.
Joachim probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu heeft problemen om de bal te vangen. Joachim is nu in balbezit. Joachim geeft een lange en hoge pass. Giovenzana springt en kopt de bal. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parente onderschept slim de pass. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dajk rent richting de bal. Nancucheo rent richting de bal. Peruničić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peruničić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 62%, Rahova Rangers 38%.
Rubin Kazan - Rahova Rangers 0:4