Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc capsunica prajiturica LV`s Real Madrid
atic Tactiek OldBoys3
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser passt de bal met de wreef. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal met de wreef. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - LV`s Real Madrid 0:1

11e minuut.
Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis passt de bal in één keer door. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci geeft de bal voor. Thái Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gansloser passt de bal in één keer door. Schillaci probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bluzmanas geeft een hoge lob. Aeropajita geeft de bal voor. Zuccatosta probeert de bal met de borst te controleren. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tavlaridis kopt de bal weg. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Thái Minh kopt de bal weg. Aeropajita onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Flosason bereikt de bal nog maar net als eerste. Flosason geeft de bal voor. Samovolski kopt de bal weg. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

24e minuut.
Tavlaridis is nu in balbezit. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell geeft de bal voor. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh onderschept slim de pass. Thái Minh schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Botovas rent richting de bal. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Samovolski rent richting de bal. Samovolski schiet op doel. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daudén Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Żukowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żukowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Gansloser speelt de bal door. Bluzmanas rent richting de bal. Bluzmanas passt de bal met de wreef. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 73%, LV`s Real Madrid 27%.
fc capsunica prajiturica - LV`s Real Madrid 0:1

51e minuut.
Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Gansloser kopt de bal weg. Klungelig pakt Samovolski de bal. Samovolski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - LV`s Real Madrid 0:2

55e minuut.
Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. van der Sluis probeert de bal aan de voet te houden. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tavlaridis kopt de bal weg. Cerov probeert de bal aan de voet te houden. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - LV`s Real Madrid 0:3

59e minuut.
Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski speelt de bal door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Šoupal komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Schillaci rent richting de bal. Schillaci met een sublieme pass. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bluzmanas passt de bal in één keer door. Šoupal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoupal passt de bal zonder na te denken. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Kiên passt de bal in één keer door. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Gansloser passt de bal in één keer door. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Aeropajita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - LV`s Real Madrid 0:4

87e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Gansloser passt de bal met de wreef. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci geeft de bal voor. Samovolski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 76%, LV`s Real Madrid 24%.
fc capsunica prajiturica - LV`s Real Madrid 0:4