Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid fc capsunica prajiturica
OB1too Tactiek atic
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 44.2
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal met de wreef. Schillaci met een sublieme pass. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Delponte met een sublieme pass. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 1:0

11e minuut.
Gansloser passt de bal in één keer door. Lacombe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thái Minh rent richting de bal. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Schillaci met een snelle inworp. Delponte rent richting de bal. Delponte geeft de bal voor. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 2:0

21e minuut.
Inworp. Schillaci met een snelle inworp. Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte geeft een lange en hoge pass. Samovolski krijgt zijn hoofd ertegen. Lohrmann bokst de bal weg.

23e minuut.
Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski onderschept slim de pass. Niewierowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niewierowski krijgt een gele kaart. Samovolski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Samovolski kan niet meer verder spelen. Merişor komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aeropajita krijgt een gele kaart. Thái Minh raakt geblesseerd tijdens het duel. Thái Minh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 3:0

25e minuut.
Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio passt de bal in één keer door. Lacombe is nu in balbezit. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg. Aeropajita is nu in balbezit. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 4:0

27e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter speelt de bal door. Gansloser met een sublieme pass. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg. van der Sluis controleert de bal met de borst. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 5:0

31e minuut.
Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser speelt de bal door. Schillaci met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pöttinger speelt de bal door. Delponte rent richting de bal. Delponte passt de bal met de wreef. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schillaci zal de hoekschop nemen. Delponte kopt de bal weg. Daar is Gos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann bokst de bal weg.

39e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte passt de bal met de wreef. Thái Minh is nu in balbezit. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Merişor rent richting de bal. Niewierowski onderschept slim de pass. Niewierowski passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gansloser zal de hoekschop nemen. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lacombe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 6:0

42e minuut.
van der Sluis met een sublieme pass. Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal in één keer door. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 22%, fc capsunica prajiturica 78%.
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 6:0

46e minuut.
Inworp. Gansloser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delponte geeft een lange en hoge pass. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 7:0

53e minuut.
Pöttinger heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal met de wreef. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Merişor probeert de bal aan de voet te houden. Delponte speelt de bal door. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Gos kan de bal niet met de borst controleren. Schillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillaci geeft de bal voor. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Richter de bal. Richter geeft de bal voor. Merişor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Daar is van der Sluis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 8:0

77e minuut.
Delponte passt de bal met de wreef. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel. Niewierowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 9:0

79e minuut.
Delponte probeert naar een medespeler te passen. van der Sluis verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor rent richting de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 10:0

81e minuut.
Klungelig pakt Merişor de bal. Lohrmann speelt de bal door. Vamvoukakis kopt de bal weg. Delponte probeert naar een medespeler te passen. Lacombe rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Richter geeft een lange en hoge pass. Lacombe rent richting de bal. Lacombe probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 19%, fc capsunica prajiturica 81%.
LV`s Real Madrid - fc capsunica prajiturica 10:0