Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral Dinamo Tamaseu
probe Tactiek craiova
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 54.5
outstanding Schieten solid
solid Passen good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Vidigal rent richting de bal. Vidigal passt de bal zonder na te denken. Bea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 1:0

18e minuut.
Gajosiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vidigal de bal. Vidigal geeft de bal voor. Tămâie rent richting de bal. Tămâie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Alaníz passt de bal zonder na te denken. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal passt de bal zonder na te denken. Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vraciu speelt de bal door. Tămâie is nu in balbezit. Brčina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brčina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brčina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Alaníz speelt de bal door. Klungelig pakt Bea de bal. Oudin is nu in balbezit. Oudin draait met de bal, schiet en ... Vanić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 1:1

38e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu geeft een lange en hoge pass. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Drame krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 28%, Dinamo Tamaseu 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 1:1

46e minuut.
Brysiak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stoffelen met een sublieme pass. Vidigal geeft een hoge lob. Căliman heeft problemen om de bal te vangen. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie schiet op doel. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 2:1

49e minuut.
Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman onderschept slim de pass. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 3:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oudin stond buitenspel. Sanneris komt het veld opgelopen. Šainović met een sublieme pass. Brysiak controleert de bal met de borst. Bea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bea krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Barda probeert naar een medespeler te passen. Bea met een sublieme pass. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 4:1

65e minuut.
Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Bea probeert naar een medespeler te passen. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal geeft een hoge lob. Drame springt en kopt de bal. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Stoffelen is nu in balbezit. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame passt de bal met de wreef. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 5:1

71e minuut.
Šainović met een sublieme pass. Căliman heeft problemen om de bal te vangen. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie geeft de bal voor. Drame springt en kopt de bal. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Vidigal is nu in balbezit. Vidigal speelt de bal door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 6:1

77e minuut.
Căliman probeert naar een medespeler te passen. Drame is nu in balbezit. Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu onderschept slim de pass. Şuteu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Vidigal met een sublieme pass. Drame rent richting de bal. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Dicu bokst de bal weg. Paal! Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 7:1

86e minuut.
Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidigal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şuteu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Drame is nu in balbezit. Drame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 8:1

88e minuut.
Mejía maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drame kopt de bal weg. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 23%, Dinamo Tamaseu 77%.
f.c.inter mistral - Dinamo Tamaseu 9:1