Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu f.c.inter mistral
olimpia Tactiek probe
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Brčina geeft de bal voor. Vanić probeert naar een medespeler te passen. Mussi kopt de bal weg. Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudin draait met de bal, schiet en ... Vanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaníz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Gajosiński geeft de bal voor. Tămâie kopt de bal weg. Klungelig pakt Şuteu de bal. Drame rent richting de bal. Drame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Oudin de bal onder controle te krijgen. Bea geeft een lange en hoge pass. Bruk is nu in balbezit. Drame onderschept slim de pass. Drame draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Bea passt de bal in één keer door. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal passt de bal in één keer door. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oudin heeft problemen om de bal te vangen. Korvenoja verovert de bal door een tackle van achteren. Korvenoja geeft een lange en hoge pass. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horvat komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Şuteu rent richting de bal. Şuteu met een sublieme pass. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal geeft de bal voor. Tămâie krijgt zijn hoofd ertegen. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cullá rent richting de bal. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap. Dicu bokst de bal weg.

38e minuut.
López Muñiz is nu in balbezit. Mussi is nu in balbezit. Brčina speelt de bal door. López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Vraciu geeft een lange en hoge pass. Căliman kopt de bal weg. Vidigal speelt de bal door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 61%, f.c.inter mistral 39%.
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 0:1

54e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Drame is nu in balbezit. Şuteu is nu in balbezit. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidigal neemt de hoekschop. Şuteu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Drame is nu in balbezit. Drame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 0:2

61e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Głodny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şuteu raakt geblesseerd tijdens het duel. Honrubia komt het veld opgelopen. Vidigal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drame krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 0:3

63e minuut.
Vidigal met een snelle inworp. Gajosiński probeert naar een medespeler te passen. Vidigal rent richting de bal. Vidigal geeft de bal voor. Drame springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Korvenoja probeert naar een medespeler te passen. Gajosiński is nu in balbezit. Gajosiński geeft de bal voor. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu geeft de bal voor. Dicu bokst de bal weg. Drame springt en kopt de bal. Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 0:4

72e minuut.
Vraciu met een sublieme pass. Tămâie rent richting de bal. Cullá maakt een afschuwelijke overtreding. Cullá krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Vidigal geeft de bal voor. Bruk heeft problemen om de bal te vangen. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Drame rent richting de bal. Drame draait met de bal, schiet en ... Dicu bokst de bal weg. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidigal neemt de hoekschop. Şuteu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 0:5

86e minuut.
Honrubia kan de bal niet met de borst controleren. Honrubia passt de bal zonder na te denken. Oudin rent richting de bal. Oudin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 1:5

88e minuut.
Vraciu geeft een hoge lob. Şuteu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie schiet op doel. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 68%, f.c.inter mistral 32%.
Dinamo Tamaseu - f.c.inter mistral 1:6