Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele FC Yety
corabia Tactiek 1978
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
60.8 gemiddelde waardering 60
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dragomir de bal. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 1:0

6e minuut.
Gadola met een sublieme pass. Agulló is nu in balbezit. Agulló passt de bal met de wreef. Helvei is nu in balbezit. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nărăvaş onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agulló zal de hoekschop nemen. Majerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nărăvaş heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 2:0

10e minuut.
Dombkowski probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mandżejewski. Bogoescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bogoescu kan niet meer verder spelen. Geană komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Bodu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadola geeft een hoge lob. Helvei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Geană speelt de bal door. Hristu is nu in balbezit. Hristu geeft de bal voor. Agulló kopt de bal weg. Agulló geeft de bal voor. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Geană is nu in balbezit. Geană speelt de bal door. Agulló speelt de bal door. Dombkowski geeft de bal voor. Butucea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 30%, FC Yety 70%.
Turnu Magurele - FC Yety 2:0

47e minuut.
Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Basarab krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Duru speelt de bal door. Basarab rent richting de bal. Karakehaiov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... Cima bokst de bal weg. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Kardos rent richting de bal. Kardos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 2:1

60e minuut.
Dragomir heeft problemen om de bal te vangen. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló passt de bal met de wreef. Helvei rent richting de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 3:1

62e minuut.
Gadola geeft een hoge lob. Majerović probeert naar een medespeler te passen. Jilavu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mandżejewski de bal. Mandżejewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov onderschept slim de pass. Karakehaiov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 3:2

64e minuut.
Bodu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agulló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geană geeft een hoge lob. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 4:2

70e minuut.
Nărăvaş rent richting de bal. Nărăvaş passt de bal met de wreef. Agulló met een sublieme pass. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei schiet op doel. Majerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Gadola met de inworp. Cocoloş rent richting de bal. Dombkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dombkowski geeft de bal voor. Butucea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş speelt de bal door. Kardos is nu in balbezit. Kardos draait met de bal, schiet en ... Cima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Yety 4:3

82e minuut.
Oancea met een snelle inworp. Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski geeft een lange en hoge pass. Butucea maakt een snoekduik en kopt de bal. Majerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Cheru heeft problemen om de bal te vangen. Kardos is nu in balbezit. Kardos draait met de bal, schiet en ... Cima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - FC Yety 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 34%, FC Yety 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - FC Yety 4:4