Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid Rubin Kazan
OldBoys4 Tactiek Nancucheo
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
66.6 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Sagnol speelt de bal door. Depay rent richting de bal. Sagnol begaat een overtreding. Depay roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Depay kan niet meer verder spelen. Thun komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Thái Minh speelt de bal door. Wunsz rent richting de bal. Lacombe onderschept slim de pass. Lacombe schiet op doel. Suffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rubin Kazan 1:0

10e minuut.
Glovacki passt de bal in één keer door. Richter geeft de bal voor. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Suffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rubin Kazan 2:0

17e minuut.
Parente verovert de bal door een tackle van achteren. Glovacki probeert de bal met de borst te controleren. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Suffo bokst de bal weg.

22e minuut.
Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh probeert naar een medespeler te passen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rubin Kazan 3:0

24e minuut.
Wunsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunsz geeft de bal voor. Schillaci kopt de bal weg. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Richter met een sublieme pass. Schillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillaci passt de bal zonder na te denken. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 39%, Rubin Kazan 61%.
LV`s Real Madrid - Rubin Kazan 3:0

48e minuut.
Daar is Hlavek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh passt de bal met de wreef. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe schiet op doel. Suffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sagnol neemt vlug de vrije trap. Schillaci rent richting de bal. Schillaci probeert naar een medespeler te passen. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Delponte geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacLure met een snelle inworp. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel. Hein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Batta verovert de bal door een tackle van achteren. Batta geeft de bal voor. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci geeft een lange en hoge pass. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Rubin Kazan 4:0

69e minuut.
Lacombe onderschept slim de pass. Met opzet legt Borrero zijn tegenspeler op de grond. Lacombe raakt geblesseerd tijdens het duel. Batta met een snel genomen vrije trap. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci passt de bal zonder na te denken. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 55%, Rubin Kazan 45%.
LV`s Real Madrid - Rubin Kazan 4:0