Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan LV`s Real Madrid
Nancucheo Tactiek OB1tree
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 67.3
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen incredible


6e minuut.
Gawlak is nu in balbezit. Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk draait met de bal, schiet en ... Hein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Delponte is nu in balbezit. Nancucheo onderschept slim de pass. Nancucheo met een sublieme pass. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun haalt uit met een fantastische trap. Hein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Borrero probeert naar een medespeler te passen. Nancucheo probeert naar een medespeler te passen. Sagnol onderschept slim de pass. Depay rent richting de bal. Depay draait met de bal, schiet en ... Hein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gawlak is nu in balbezit. Gawlak geeft een hoge lob. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Suffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - LV`s Real Madrid 0:1

17e minuut.
Depay is nu in balbezit. Sagnol rent richting de bal. Depay onderschept slim de pass. Depay schiet op doel. Hein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Schillaci speelt de bal door. Hlavek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavek passt de bal zonder na te denken. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nancucheo is nu in balbezit. Nancucheo passt de bal met de wreef. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - LV`s Real Madrid 1:1

26e minuut.
Depay verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz is nu in balbezit. Depay maakt een afschuwelijke overtreding. Kwilosz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwilosz kan niet meer verder spelen. Flosason komt het veld opgelopen. Sagnol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schillaci kopt de bal weg. Schillaci met een sublieme pass. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Glovacki passt de bal in één keer door. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci met een sublieme pass. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Suffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wunsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser passt de bal met de wreef. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lacombe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hlavek. Lacombe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawlak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samovolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gawlak is nu in balbezit. Gawlak met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Suffo bokst de bal weg. Dajk kopt de bal weg. Depay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flosason. Flosason krijgt een gele kaart. Sagnol geeft een hoge lob. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hlavek zijn tegenspeler op de grond. Hlavek krijgt een gele kaart. Lacombe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawlak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Parente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parente onderschept slim de pass. Thái Minh rent richting de bal. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 61%, LV`s Real Madrid 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - LV`s Real Madrid 1:1

65e minuut.
Depay is nu in balbezit. Nancucheo rent richting de bal. Nancucheo passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Hein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nancucheo rent richting de bal. Gawlak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gawlak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gawlak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte passt de bal in één keer door. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - LV`s Real Madrid 1:2

79e minuut.
Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser passt de bal in één keer door. Richter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Schillaci speelt de bal door. Samovolski rent richting de bal. Samovolski passt de bal met de wreef. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samovolski is nu in balbezit. Samovolski geeft een hoge lob. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte onderschept slim de pass. Dajk is nu in balbezit. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nancucheo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Thái Minh passt de bal zonder na te denken. Daar is Schillaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schillaci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samovolski de bal. Samovolski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski schiet op doel. Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - LV`s Real Madrid 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 58%, LV`s Real Madrid 42%.
Rubin Kazan - LV`s Real Madrid 1:3