Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers fc capsunica prajiturica
523 Tactiek atic
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 46.1
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Tavlaridis passt de bal met de wreef. Joachim rent richting de bal. Joachim passt de bal in één keer door. Lăscărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Botovas rent richting de bal. Peruničić onderschept slim de pass. Peruničić geeft een hoge lob. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann bokst de bal weg.

12e minuut.
Gisulfo heeft problemen om de bal te vangen. Gisulfo passt de bal met de wreef. Joachim is nu in balbezit. Joachim geeft een lange en hoge pass. Giovenzana springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gisulfo passt de bal in één keer door. Joachim met een sublieme pass. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo geeft de bal voor. Giovenzana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giovenzana de bal. Giovenzana schiet op doel. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 1:0

28e minuut.
Joachim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Statu. Joachim raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giovenzana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Couton rent richting de bal. Couton passt de bal zonder na te denken. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 2:0

32e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza passt de bal in één keer door. Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim geeft een lange en hoge pass. Giovenzana rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Joachim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joachim geeft een hoge lob. Giovenzana kopt de bal weg. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim passt de bal met de wreef. Gisulfo speelt de bal door. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 15%, fc capsunica prajiturica 85%.
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 2:0

46e minuut.
van der Sluis geeft een hoge lob. Tavlaridis rent richting de bal. Gisulfo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gisulfo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joachim zal de hoekschop nemen. Lăscărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joachim met de inworp. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu passt de bal in één keer door. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 3:0

64e minuut.
Giovenzana is nu in balbezit. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 4:0

67e minuut.
Statu speelt de bal door. Carranza geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu kopt de bal weg. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Fania geeft een lange en hoge pass. Carranza is nu in balbezit. Joachim rent richting de bal. Joachim geeft een hoge lob. Giovenzana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 5:0

71e minuut.
Joachim rent richting de bal. Joachim geeft de bal voor. Daar is Gos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel. Lohrmann bokst de bal weg. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 6:0

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joachim zal de hoekschop nemen. Zuccatosta kopt de bal weg. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 7:0

78e minuut.
Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruničić geeft een lange en hoge pass. Zuccatosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Carranza geeft de bal voor. Klungelig pakt Giovenzana de bal. Giovenzana met een sublieme pass. Couton rent richting de bal. Couton schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hyka onderschept slim de pass. Hyka geeft een hoge lob. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 24%, fc capsunica prajiturica 76%.
Rahova Rangers - fc capsunica prajiturica 8:0