Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu Rahova Rangers
liga 3 Tactiek 523
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
57 gemiddelde waardering 64.8
solid Schieten outstanding
good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Stoffelen geeft de bal voor. Drygiannakis rent richting de bal. Drygiannakis geeft een hoge lob. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. Dicu bokst de bal weg. Liekki is nu in balbezit. Liekki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza geeft de bal voor. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Šainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim verovert de bal door een tackle van achteren. Joachim passt de bal in één keer door. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Dicu bokst de bal weg.

13e minuut.
Espina met een sublieme pass. Klungelig pakt Joachim de bal. Joachim passt de bal zonder na te denken. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:1

16e minuut.
Espina speelt de bal door. Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:2

18e minuut.
Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim passt de bal met de wreef. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:3

20e minuut.
Honrubia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brysiak is nu in balbezit. Met opzet legt Joachim zijn tegenspeler op de grond. Joachim krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Espina rent richting de bal. Espina passt de bal met de wreef. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:4

23e minuut.
Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu met een sublieme pass. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:5

25e minuut.
Šainović geeft de bal voor. Liekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Honrubia zijn tegenspeler op de grond. Honrubia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Liekki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liekki met een snel genomen vrije trap. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana schiet op doel. Dicu bokst de bal weg.

27e minuut.
Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyka onderschept slim de pass. Hyka geeft een lange en hoge pass. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hyka verovert de bal door een tackle van achteren. Hyka geeft de bal voor. Liekki is nu in balbezit. Liekki haalt uit met een fantastische trap. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:6

38e minuut.
Drygiannakis met een sublieme pass. Espina is nu in balbezit. Espina passt de bal in één keer door. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liekki is nu in balbezit. Liekki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:7

43e minuut.
Joachim rent richting de bal. Joachim passt de bal zonder na te denken. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Liekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liekki draait met de bal, schiet en ... Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 69%, Rahova Rangers 31%.
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:8

47e minuut.
Giovenzana rent richting de bal. Cullá rent richting de bal. Giovenzana verovert de bal door een tackle van achteren. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:9

48e minuut.
Căliman geeft een lange en hoge pass. Espina kopt de bal weg. Deaconescu rent richting de bal. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Liekki kopt de bal weg. Giovenzana is nu in balbezit. Bruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruk krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chiquito is nu in balbezit. Drygiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Drygiannakis probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liekki rent richting de bal. Liekki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liekki rent richting de bal. Liekki schiet op doel. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal met de wreef. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:10

63e minuut.
Stoffelen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peruničić kopt de bal weg. Giovenzana probeert de bal aan de voet te houden. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stoffelen is nu in balbezit. Espina verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:11

75e minuut.
Espina met een sublieme pass. Daar is Giovenzana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruk is nu in balbezit. Giovenzana verovert de bal door een tackle van achteren. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stoffelen geeft de bal voor. Deaconescu probeert de bal aan de voet te houden. Peruničić kopt de bal weg. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liekki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:12

85e minuut.
Karadeglija is nu in balbezit. Karadeglija geeft een hoge lob. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana schiet op doel. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:13

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mussi stond buitenspel. Hyka neemt vlug de vrije trap. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana schiet op doel. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:14

90e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Peruničić verovert de bal door een tackle van achteren. Peruničić passt de bal zonder na te denken. Deaconescu heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 62%, Rahova Rangers 38%.
Dinamo Tamaseu - Rahova Rangers 0:15