Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers Dinamo Tamaseu
523 Tactiek olimpia
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
12 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


13e minuut.
Inworp. Gisulfo met de inworp. Brčina rent richting de bal. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu schiet op doel. Dicu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Căliman met een sublieme pass. Gillot probeert de bal aan de voet te houden. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap. Căliman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Couton de bal. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo passt de bal in één keer door. Couton heeft problemen om de bal te vangen. Couton haalt uit met een fantastische trap. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Šainović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šainović probeert naar een medespeler te passen. Honrubia met een sublieme pass. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 32%, Dinamo Tamaseu 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rahova Rangers - Dinamo Tamaseu 0:0

58e minuut.
Brčina probeert naar een medespeler te passen. Mussi rent richting de bal. Gisulfo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gisulfo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gisulfo met de inworp. Brčina is nu in balbezit. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gisulfo met de inworp. Lăscărescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brčina. Brčina krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Joachim probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu passt de bal in één keer door. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dicu met een harde bal richting middenveld. Hyka kopt de bal weg. Joachim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Couton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couton draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 19%, Dinamo Tamaseu 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rahova Rangers - Dinamo Tamaseu 0:0