Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yety LV`s Real Madrid
1978 Tactiek OldBoys4
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 65.2
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


13e minuut.
Thái Minh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Randa. Thái Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawlak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragomir kopt de bal weg. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cocoloş probeert de bal met de borst te controleren. Gawlak rent richting de bal. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Karakehaiov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Schillaci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šoupal komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Randa rent richting de bal. Randa geeft een lange en hoge pass. Kwilosz geeft de bal voor. Lacombe probeert de bal met de borst te controleren. Lacombe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - LV`s Real Madrid 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 69%, LV`s Real Madrid 31%.
FC Yety - LV`s Real Madrid 0:1

46e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser passt de bal met de wreef. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Gansloser geeft de bal voor. Dragomir kopt de bal weg. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šoupal passt de bal met de wreef. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thái Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gansloser neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Gawlak is nu in balbezit. Gawlak geeft een hoge lob. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gansloser verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Šoupal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoupal geeft een hoge lob. Lacombe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Šoupal rent richting de bal. Šoupal geeft de bal voor. Gawlak kopt de bal weg. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 67%, LV`s Real Madrid 33%.
FC Yety - LV`s Real Madrid 0:1