Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid FC Yety
OB1too Tactiek 1978
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
66.4 gemiddelde waardering 59.2
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Delponte rent richting de bal. Mandżejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Asensio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Asensio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Kwilosz geeft een lange en hoge pass. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski geeft een lange en hoge pass. Lacombe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Gansloser met de inworp. Delponte geeft een lange en hoge pass. Lacombe springt en kopt de bal. Majerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Delponte met een sublieme pass. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski geeft de bal voor. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Yety 1:0

11e minuut.
Nărăvaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh begaat een overtreding. Nărăvaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Nărăvaş met een snel genomen vrije trap. Kardos kopt de bal weg. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Randa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schillaci met de inworp. Delponte geeft een hoge lob. Thái Minh krijgt zijn hoofd ertegen. Majerović bokst de bal weg.

19e minuut.
Sagnol verovert de bal door een tackle van achteren. Jilavu rent richting de bal. Jilavu speelt de bal door. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - FC Yety 1:1

26e minuut.
Schillaci is nu in balbezit. Schillaci geeft een hoge lob. Thái Minh kopt de bal weg. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Majerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 39%, FC Yety 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LV`s Real Madrid - FC Yety 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Kardos de bal. Sagnol probeert naar een medespeler te passen. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci geeft een lange en hoge pass. Thái Minh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Delponte geeft een hoge lob. Lacombe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragomir. Dragomir krijgt een gele kaart. Lacombe raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacombe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwilosz met een snelle inworp. Schillaci rent richting de bal. Schillaci geeft een hoge lob. Thái Minh krijgt zijn hoofd ertegen. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Delponte geeft de bal voor. Thái Minh kopt de bal weg. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Majerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Yety 2:1

73e minuut.
Schillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillaci geeft een lange en hoge pass. Lacombe kopt de bal weg. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Mandżejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delponte speelt de bal door. Schillaci is nu in balbezit. Schillaci geeft een hoge lob. Thái Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bodu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ursulescu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Schillaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillaci passt de bal in één keer door. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Majerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Yety 3:1

88e minuut.
Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Thái Minh onderschept slim de pass. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dragomir geeft een hoge lob. Richter kopt de bal weg. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser geeft een lange en hoge pass. Samovolski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 34%, FC Yety 66%.
LV`s Real Madrid - FC Yety 3:1