Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan Turnu Magurele
Nancucheo Tactiek corabia
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.4 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Wunsz met de inworp. Borrero met een sublieme pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel. Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Turnu Magurele 1:0

19e minuut.
Dajk passt de bal in één keer door. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun passt de bal met de wreef. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nancucheo draait met de bal, schiet en ... Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Turnu Magurele 2:0

25e minuut.
Carequinha passt de bal in één keer door. MacLure rent richting de bal. Micu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cheru kan de bal niet met de borst controleren. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 44%, Turnu Magurele 56%.
Rubin Kazan - Turnu Magurele 2:0

46e minuut.
Hlavek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavek geeft een lange en hoge pass. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Turnu Magurele 3:0

50e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Oancea passt de bal zonder na te denken. Dajk is nu in balbezit. Nancucheo is nu in balbezit. Nancucheo schiet op doel. Cima bokst de bal weg.

62e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parente. Butucea raakt geblesseerd tijdens het duel. Micu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wunsz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helvei is nu in balbezit. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Suffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Glovacki probeert naar een medespeler te passen. Micu speelt de bal door. Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski geeft een hoge lob. Butucea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Borrero geeft de bal voor. Cheru controleert de bal met de borst. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Turnu Magurele 4:0

81e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Gadola met een sublieme pass. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló geeft een hoge lob. Helvei springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Glovacki probeert naar een medespeler te passen. MacLure is nu in balbezit. Micu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacLure moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacLure kan niet meer verder spelen. Kurşuncuoğlu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Carequinha draait met de bal, schiet en ... Nancucheo probeert naar een medespeler te passen. Thun bereikt de bal nog maar net als eerste. Thun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Turnu Magurele 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 42%, Turnu Magurele 58%.
Rubin Kazan - Turnu Magurele 5:0