Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele Rubin Kazan
corabia Tactiek Nancucheo
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Glovacki met een sublieme pass. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay rent richting de bal. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gadola rent richting de bal. Gadola passt de bal in één keer door. Dombkowski probeert naar een medespeler te passen. Palugod rent richting de bal. Palugod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dajk is nu in balbezit. Dajk speelt de bal door. Depay rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Depay neemt de hoekschop. Cima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Parente geeft een lange en hoge pass. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab begaat een overtreding. Basarab krijgt een gele kaart. Depay raakt geblesseerd tijdens het duel. Carequinha komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kondrot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Carequinha onderschept slim de pass. Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab geeft de bal voor. Palugod is nu in balbezit. Palugod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dombkowski geeft een lange en hoge pass. Helvei is nu in balbezit. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Daar is Thun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu probeert naar een medespeler te passen. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gadola speelt de bal door. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski geeft een hoge lob. Palugod maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Rubin Kazan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 46%, Rubin Kazan 54%.
Turnu Magurele - Rubin Kazan 1:0

57e minuut.
Carequinha passt de bal in één keer door. Borrero rent richting de bal. Borrero passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nancucheo passt de bal zonder na te denken. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oancea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Condruţ geeft de bal voor. Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski geeft de bal voor. Palugod maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Rubin Kazan 2:0

77e minuut.
Helvei passt de bal met de wreef. Agulló bereikt de bal nog maar net als eerste. Agulló passt de bal met de wreef. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Rubin Kazan 3:0

86e minuut.
Palugod kan de bal niet met de borst controleren. Glovacki is nu in balbezit. Glovacki passt de bal zonder na te denken. Depay is nu in balbezit. Depay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 56%, Rubin Kazan 44%.
Turnu Magurele - Rubin Kazan 3:0