Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc capsunica prajiturica f.c.inter mistral
atic Tactiek probe
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 61.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bea geeft een hoge lob. van der Sluis heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidigal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şuteu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lohrmann bokst de bal weg. Drame rent richting de bal. Drame schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:1

5e minuut.
Korvenoja verovert de bal door een tackle van achteren. Korvenoja passt de bal in één keer door. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Statu speelt de bal door. Klungelig pakt Żukowski de bal. Żukowski passt de bal met de wreef. Vamvoukakis rent richting de bal. Vamvoukakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Bea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea geeft de bal voor. Tămâie met een sublieme pass. Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Drame maakt een snoekduik en kopt de bal. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu is nu in balbezit. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gajosiński met de inworp. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidigal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şuteu heeft problemen om de bal te vangen. Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:2

26e minuut.
Bea onderschept slim de pass. Bea speelt de bal door. Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drame heeft problemen om de bal te vangen. Drame haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:3

42e minuut.
Vamvoukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gajosiński passt de bal zonder na te denken. Şuteu rent richting de bal. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:4

45e minuut.
Niewierowski met een sublieme pass. Bea geeft een hoge lob. van der Sluis is nu in balbezit. Drame onderschept slim de pass. Drame draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 70%, f.c.inter mistral 30%.
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:4

48e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu passt de bal in één keer door. Mejía geeft een hoge lob. Drame krijgt zijn hoofd ertegen. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:5

61e minuut.
Aeropajita verovert de bal door een tackle van achteren. Aeropajita geeft de bal voor. Klungelig pakt Korvenoja de bal. Korvenoja probeert naar een medespeler te passen. Bea geeft een lange en hoge pass. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Şuteu passt de bal in één keer door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt van der Sluis de bal. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Sluis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Sluis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mejía geeft een lange en hoge pass. Şuteu rent richting de bal. Şuteu met een sublieme pass. Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
van der Sluis onderschept slim de pass. van der Sluis geeft een hoge lob. Gajosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński geeft een hoge lob. Şuteu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

90e minuut.
Statu probeert naar een medespeler te passen. Gyarmati heeft problemen om de bal te vangen. Tămâie rent richting de bal. Tămâie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Żukowski de bal. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 87%, f.c.inter mistral 13%.
fc capsunica prajiturica - f.c.inter mistral 0:5