Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral fc capsunica prajiturica
probe Tactiek atic
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 43.8
outstanding Schieten adequate
good Passen adequate
formidable Verdedigen solid


14e minuut.
Şuteu geeft een lange en hoge pass. Tămâie speelt de bal door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 1:0

15e minuut.
Vidigal onderschept slim de pass. Vidigal passt de bal met de wreef. Pöttinger rent richting de bal. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidigal zal de hoekschop nemen. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 2:0

23e minuut.
Bea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea passt de bal in één keer door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal geeft een hoge lob. Tămâie springt en kopt de bal. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vraciu passt de bal met de wreef. Bea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea speelt de bal door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuņčiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Čuņčiņš passt de bal met de wreef. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niewierowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tămâie. Tămâie krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea rent richting de bal. Bea passt de bal zonder na te denken. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şuteu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 3:0

34e minuut.
Drame is nu in balbezit. Drame passt de bal met de wreef. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 4:0

39e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 5:0

42e minuut.
Čuņčiņš geeft de bal voor. Tămâie controleert de bal met de borst. Tămâie passt de bal in één keer door. Drame rent richting de bal. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 6:0

44e minuut.
Aeropajita onderschept slim de pass. Şuteu rent richting de bal. Aeropajita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aeropajita krijgt een gele kaart. Şuteu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şuteu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 18%, fc capsunica prajiturica 82%.
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 6:0

47e minuut.
Vamvoukakis rent richting de bal. Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu geeft een hoge lob. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tămâie passt de bal in één keer door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft een hoge lob. Aeropajita rent richting de bal. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

79e minuut.
Lohrmann probeert naar een medespeler te passen. Čuņčiņš is nu in balbezit. Čuņčiņš geeft de bal voor. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Alaníz geeft een lange en hoge pass. Drame is nu in balbezit. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 7:0

86e minuut.
Korvenoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Korvenoja geeft een hoge lob. Drame rent richting de bal. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 8:0

89e minuut.
Alaníz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aeropajita heeft problemen om de bal te vangen. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Drame rent richting de bal. Drame schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 29%, fc capsunica prajiturica 71%.
f.c.inter mistral - fc capsunica prajiturica 8:0