Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid Dinamo Tamaseu
OldBoysX2 Tactiek liga 3
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
66.5 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten solid
solid Passen good
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Brčina geeft een hoge lob. Richter kopt de bal weg. Samovolski probeert de bal met de borst te controleren. Samovolski draait met de bal, schiet en ... Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 1:0

3e minuut.
Gawlak kopt de bal weg. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
López Muñiz rent richting de bal. Richter onderschept slim de pass. Delponte met een sublieme pass. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cullá onderschept slim de pass. Cullá probeert naar een medespeler te passen. Mussi rent richting de bal. Mussi geeft een hoge lob. López Muñiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bruk verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser verovert de bal door een tackle van achteren. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 2:0

10e minuut.
Gansloser speelt de bal door. Klungelig pakt Samovolski de bal. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 3:0

13e minuut.
Gawlak geeft een lange en hoge pass. Samovolski rent richting de bal. Samovolski heeft problemen om de bal te vangen. Samovolski schiet op doel. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 4:0

27e minuut.
Asensio is nu in balbezit. Asensio geeft een lange en hoge pass. López Muñiz probeert de bal aan de voet te houden. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 5:0

28e minuut.
Căliman is nu in balbezit. Căliman geeft de bal voor. Cullá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lacombe de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 6:0

39e minuut.
Samovolski rent richting de bal. Samovolski passt de bal in één keer door. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 7:0

42e minuut.
Brčina rent richting de bal. Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz met een sublieme pass. Lacombe rent richting de bal. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 39%, Dinamo Tamaseu 61%.
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 7:0

53e minuut.
Gansloser speelt de bal door. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe passt de bal zonder na te denken. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 8:0

56e minuut.
Hein met een harde bal richting middenveld. Thái Minh controleert de bal met de borst. Thái Minh passt de bal met de wreef. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe schiet op doel. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Asensio de bal. López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz passt de bal met de wreef. Oudin is nu in balbezit. Oudin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Samovolski rent richting de bal. Daar is Samovolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samovolski speelt de bal door. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samovolski rent richting de bal. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Delponte probeert naar een medespeler te passen. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser passt de bal zonder na te denken. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gawlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gansloser rent richting de bal. Gansloser geeft een hoge lob. Lacombe springt en kopt de bal. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gawlak speelt de bal door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoffelen is nu in balbezit. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Dicu bokst de bal weg. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brčina geeft de bal voor. López Muñiz kopt de bal weg. Mussi rent richting de bal. Mussi geeft een lange en hoge pass. Oudin springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Oudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol onderschept slim de pass. Sagnol geeft de bal voor. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel. Dicu bokst de bal weg.

84e minuut.
Samovolski passt de bal met de wreef. Gawlak probeert naar een medespeler te passen. Lacombe met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cullá maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mussi rent richting de bal. Richter maakt een afschuwelijke overtreding. Richter krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bruk passt de bal in één keer door. Głodny rent richting de bal. Gawlak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gawlak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Thái Minh passt de bal zonder na te denken. Gansloser rent richting de bal. Gansloser passt de bal in één keer door. Samovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samovolski haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 39%, Dinamo Tamaseu 61%.
LV`s Real Madrid - Dinamo Tamaseu 8:0