Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers FC Yety
523 Tactiek 1978
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
64.8 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Cocoloş speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Randa passt de bal in één keer door. Couton rent richting de bal. Couton schiet op doel. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Peruničić geeft de bal voor. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nărăvaş. Giovenzana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lăscărescu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu met een sublieme pass. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - FC Yety 1:0

38e minuut.
Joachim is nu in balbezit. Joachim geeft een hoge lob. Couton kopt de bal weg. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. Majerović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 31%, FC Yety 69%.
Rahova Rangers - FC Yety 1:0

54e minuut.
Dragomir rent richting de bal. Dragomir passt de bal met de wreef. Joachim met een sublieme pass. Couton is nu in balbezit. Couton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Majerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragomir kopt de bal weg. Daar is Duru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu schiet op doel. Majerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - FC Yety 2:0

58e minuut.
Couton rent richting de bal. Joachim rent richting de bal. Joachim met een sublieme pass. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - FC Yety 3:0

59e minuut.
Dragomir passt de bal in één keer door. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Giovenzana is nu in balbezit. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Majerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

69e minuut.
Karadeglija geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandżejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachim geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu schiet op doel. Majerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - FC Yety 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 40%, FC Yety 60%.
Rahova Rangers - FC Yety 4:0