Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yety Rahova Rangers
1978 Tactiek 523
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 67.3
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Gisulfo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espina met een sublieme pass. Gisulfo geeft de bal voor. Giovenzana maakt een snoekduik en kopt de bal. Majerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Rahova Rangers 0:1

18e minuut.
Couton rent richting de bal. Randa begaat een overtreding. Couton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gisulfo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giovenzana springt en kopt de bal. Majerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gisulfo speelt de bal door. Espina met een sublieme pass. Couton heeft problemen om de bal te vangen. Couton geeft de bal voor. Giovenzana springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Giovenzana heeft problemen om de bal te vangen. Nărăvaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana onderschept slim de pass. Giovenzana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Rahova Rangers 0:2

32e minuut.
Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nărăvaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovenzana raakt geblesseerd tijdens het duel. Espina met een snel genomen vrije trap. Giovenzana springt en kopt de bal. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dragomir speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Randa de bal onder controle te krijgen. Karadeglija verovert de bal door een tackle van achteren. Karakehaiov heeft problemen om de bal te vangen. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandżejewski met een snelle inworp. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Kardos springt en kopt de bal. Weißbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bodu geeft de bal voor. Karadeglija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gisulfo speelt de bal door. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Majerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dragomir kopt de bal weg. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. Majerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 73%, Rahova Rangers 27%.
FC Yety - Rahova Rangers 0:2

47e minuut.
Couton rent richting de bal. Randa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Couton raakt geblesseerd tijdens het duel. Gisulfo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăscărescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Majerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Rahova Rangers 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gisulfo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăscărescu met een sublieme pass. Gisulfo geeft de bal voor. Giovenzana springt en kopt de bal. Majerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Couton rent richting de bal. Couton met een sublieme pass. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Majerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Rahova Rangers 0:4

80e minuut.
Dragomir geeft een lange en hoge pass. Giovenzana is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nărăvaş ... Strafschop! Nărăvaş krijgt een gele kaart. Giovenzana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giovenzana neemt de penalty, wat een uithaal! Majerović bokst de bal weg. Paal!

90e minuut.
Espina onderschept slim de pass. Espina geeft een hoge lob. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Majerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Rahova Rangers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 77%, Rahova Rangers 23%.
FC Yety - Rahova Rangers 0:5