Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.inter mistral Rubin Kazan
probe Tactiek Nancucheo
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
incredible Verdedigen excellent


9e minuut.
Bea geeft een hoge lob. Parente is nu in balbezit. Drame onderschept slim de pass. Drame schiet op doel. Suffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 1:0

14e minuut.
Parente speelt de bal door. Thun rent richting de bal. Thun passt de bal in één keer door. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. Vanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński onderschept slim de pass. Gajosiński geeft een hoge lob. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gajosiński is nu in balbezit. Gajosiński passt de bal met de wreef. Hlavek bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 55%, Rubin Kazan 45%.
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 1:0

47e minuut.
Glovacki met een snelle inworp. Gajosiński is nu in balbezit. Dajk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dajk krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Alaníz kopt de bal weg. Bea rent richting de bal. Bea geeft een hoge lob. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Suffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 2:0

51e minuut.
Daar is Tămâie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunsz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drame is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şuteu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 3:0

61e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal met de wreef. Tămâie is nu in balbezit. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel. Suffo bokst de bal weg.

64e minuut.
Nancucheo probeert naar een medespeler te passen. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero passt de bal met de wreef. Dajk is nu in balbezit. Dajk draait met de bal, schiet en ... Vanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tămâie is nu in balbezit. Hlavek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 4:0

77e minuut.
Mejía geeft een lange en hoge pass. Parente rent richting de bal. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame schiet op doel. Suffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 5:0

79e minuut.
Vidigal geeft een lange en hoge pass. Drame kopt de bal weg. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu schiet op doel. Suffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.inter mistral 46%, Rubin Kazan 54%.
f.c.inter mistral - Rubin Kazan 6:0