Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan f.c.inter mistral
Nancucheo Tactiek probe
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
62.1 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
formidable Verdedigen incredible


9e minuut.
Dajk is nu in balbezit. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk rent richting de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ... Vanić bokst de bal weg.

13e minuut.
Thun passt de bal met de wreef. Nancucheo met een sublieme pass. Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha geeft de bal voor. Dajk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korvenoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dajk raakt geblesseerd tijdens het duel. Borrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dajk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Drame is nu in balbezit. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Drame rent richting de bal. Parente rent richting de bal. Drame onderschept slim de pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Suffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Carequinha speelt de bal door. Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajosiński. Gajosiński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Suffo geeft een hoge lob. Thun rent richting de bal. Bea maakt een afschuwelijke overtreding. Bea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 56%, f.c.inter mistral 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - f.c.inter mistral 0:0

48e minuut.
Thun is nu in balbezit. Borrero rent richting de bal. Borrero passt de bal met de wreef. Dajk rent richting de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wunsz kopt de bal weg. Bea met een sublieme pass. Vidigal is nu in balbezit. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Drame maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - f.c.inter mistral 0:1

56e minuut.
Glovacki met een sublieme pass. Dajk rent richting de bal. Nancucheo rent richting de bal. Nancucheo schiet op doel. Vanić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - f.c.inter mistral 1:1

71e minuut.
Hlavek rent richting de bal. Hlavek probeert naar een medespeler te passen. Wunsz heeft problemen om de bal te vangen. Tămâie rent richting de bal. Tămâie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Vidigal de bal. Vidigal geeft de bal voor. Tămâie rent richting de bal. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente is nu in balbezit. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - f.c.inter mistral 1:2

83e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Alaníz verovert de bal door een tackle van achteren. Alaníz geeft een lange en hoge pass. Drame rent richting de bal. Drame schiet op doel. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Wunsz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nancucheo met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 60%, f.c.inter mistral 40%.
Rubin Kazan - f.c.inter mistral 1:2