Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele fc capsunica prajiturica
corabia Tactiek atic
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 48.5
formidable Schieten very good
very good Passen adequate
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
van der Sluis geeft de bal voor. Badea kopt de bal weg. Aeropajita heeft problemen om de bal te vangen. Palugod is nu in balbezit. Palugod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - fc capsunica prajiturica 1:0

9e minuut.
Badea rent richting de bal. Klungelig pakt Badea de bal. Badea passt de bal zonder na te denken. Helvei is nu in balbezit. Helvei draait met de bal, schiet en ... Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
van der Sluis kopt de bal weg. Helvei is nu in balbezit. Aeropajita is nu in balbezit. Helvei onderschept slim de pass. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann bokst de bal weg.

13e minuut.
Basarab onderschept slim de pass. Basarab geeft de bal voor. Niewierowski rent richting de bal. Palugod onderschept slim de pass. Palugod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gyarmati rent richting de bal. Oancea onderschept slim de pass. Cheru rent richting de bal. Cerov verovert de bal door een tackle van achteren. Cerov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea geeft een hoge lob. Aeropajita is nu in balbezit. Palugod verovert de bal door een tackle van achteren. Palugod draait met de bal, schiet en ... Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fania met een snelle inworp. Statu rent richting de bal. Statu geeft een hoge lob. Tavlaridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palugod raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheru met een snel genomen vrije trap. Fania kopt de bal weg. Gadola rent richting de bal. Gadola geeft een lange en hoge pass. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palugod rent richting de bal. Palugod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - fc capsunica prajiturica 2:0

35e minuut.
Statu speelt de bal door. Cerov rent richting de bal. Cheru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cerov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuccatosta wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zuccatosta rent richting de bal. Zuccatosta passt de bal zonder na te denken. Kondrot rent richting de bal. Cerov onderschept slim de pass. Cerov haalt uit met een fantastische trap. Cima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cima met een sublieme pass. Gadola is nu in balbezit. Gadola passt de bal zonder na te denken. Helvei is nu in balbezit. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palugod springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Fania met de inworp. Zuccatosta met een sublieme pass. Statu rent richting de bal. Statu met een sublieme pass. Żukowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 34%, fc capsunica prajiturica 66%.
Turnu Magurele - fc capsunica prajiturica 2:0

50e minuut.
Dombkowski speelt de bal door. Zuccatosta is nu in balbezit. Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zuccatosta speelt de bal door. Statu rent richting de bal. Statu passt de bal in één keer door. Cerov rent richting de bal. Cerov haalt uit met een fantastische trap. Cima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ passt de bal in één keer door. Dombkowski geeft de bal voor. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Gadola controleert de bal met de borst. Gadola passt de bal met de wreef. Daar is Helvei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Aeropajita onderschept slim de pass. Dombkowski is nu in balbezit. Żukowski begaat een overtreding. Dombkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Condruţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palugod springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 29%, fc capsunica prajiturica 71%.
Turnu Magurele - fc capsunica prajiturica 2:0