Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc capsunica prajiturica Turnu Magurele
atic Tactiek corabia
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
van der Sluis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski onderschept slim de pass. Dombkowski passt de bal met de wreef. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Niewierowski onderschept slim de pass. Gadola verovert de bal door een tackle van achteren. Gadola geeft de bal voor. Palugod maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 0:1

12e minuut.
Daar is Żukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palugod rent richting de bal. Gadola rent richting de bal. Gadola geeft de bal voor. Helvei maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
van der Sluis rent richting de bal. van der Sluis geeft een hoge lob. Inworp. Gadola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dombkowski geeft de bal voor. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palugod rent richting de bal. Palugod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 0:2

21e minuut.
Basarab geeft de bal voor. Badea kopt de bal weg. Helvei rent richting de bal. Helvei geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Niewierowski de bal onder controle te krijgen. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 0:3

23e minuut.
Gadola met een sublieme pass. Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski speelt de bal door. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 0:4

25e minuut.
van der Sluis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dombkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dombkowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gadola passt de bal met de wreef. Helvei probeert de bal met de borst te controleren. Gadola geeft een lange en hoge pass. Palugod rent richting de bal. Palugod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dombkowski geeft de bal voor. Niewierowski rent richting de bal. Palugod onderschept slim de pass. Palugod schiet op doel. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 0:5

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badea met de inworp. Klungelig pakt Kondrot de bal. Gadola geeft een lange en hoge pass. Palugod maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 0:6

36e minuut.
Aeropajita geeft een hoge lob. Daar is Żukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żukowski geeft de bal voor. Tavlaridis krijgt zijn hoofd ertegen. Cima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 1:6

39e minuut.
Gadola rent richting de bal. Gadola speelt de bal door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei schiet op doel. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Badea met de inworp. Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gadola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dombkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombkowski passt de bal in één keer door. Gadola geeft een lange en hoge pass. Helvei springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 74%, Turnu Magurele 26%.
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 1:6

48e minuut.
Gadola speelt de bal door. Klungelig pakt Helvei de bal. Statu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helvei wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Helvei kan niet meer verder spelen. Butucea komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola geeft de bal voor. Butucea is nu in balbezit. Butucea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 1:7

68e minuut.
Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Gadola probeert naar een medespeler te passen. Butucea rent richting de bal. Butucea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gadola geeft de bal voor. Butucea kopt de bal weg. Badea is nu in balbezit. Badea geeft de bal voor. Palugod krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 1:8

74e minuut.
Statu speelt de bal door. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola geeft een lange en hoge pass. Butucea is nu in balbezit. Butucea draait met de bal, schiet en ... Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Badea met een snelle inworp. Kondrot rent richting de bal. Gadola rent richting de bal. Gadola geeft een lange en hoge pass. Palugod krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc capsunica prajiturica 73%, Turnu Magurele 27%.
fc capsunica prajiturica - Turnu Magurele 1:8