Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud peharttec
1.01.1.22 Tactiek 0000
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Bertarelli geeft een hoge lob. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Boniforti met een sublieme pass. Ivanko geeft een hoge lob. Coşerea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - peharttec 1:0

9e minuut.
Gappa rent richting de bal. Gappa passt de bal in één keer door. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - peharttec 1:1

12e minuut.
Pirela met een sublieme pass. Ivanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanko passt de bal zonder na te denken. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... Apucarana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea met een sublieme pass. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - peharttec 2:1

22e minuut.
Vascu passt de bal in één keer door. Medved rent richting de bal. Giesen is nu in balbezit. Chiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Giesen met de inworp. Ivanko is nu in balbezit. Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Medved is nu in balbezit. Medved schiet op doel. Filantropol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

30e minuut.
Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostręga onderschept slim de pass. Ostręga geeft de bal voor. Medved is nu in balbezit. Medved haalt uit met een fantastische trap. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciolţea met een sublieme pass. Ávila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ávila geeft een hoge lob. Medved springt en kopt de bal. Filantropol bokst de bal weg. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - peharttec 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 49%, peharttec 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - peharttec 2:2

49e minuut.
Vascu passt de bal zonder na te denken. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal zonder na te denken. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Filantropol bokst de bal weg.

60e minuut.
Pirela onderschept slim de pass. Pirela speelt de bal door. Ivanko rent richting de bal. Ivanko geeft een lange en hoge pass. Coşerea maakt een snoekduik en kopt de bal. Apucarana bokst de bal weg.

62e minuut.
Medved met de inworp. Wyczałkowski is nu in balbezit. Bertarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyczałkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Theodorescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Ivanko met een snelle inworp. Vascu rent richting de bal. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ivanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Apucarana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 48%, peharttec 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - peharttec 2:2