Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peharttec Spicul Salcud
cata 2 Tactiek 1.01.1.22
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 58.6
average Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Ayverdi neemt de hoekschop. Crossa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanarellis de bal. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Beţivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:1

16e minuut.
Ayverdi kopt de bal weg. Beingolea speelt de bal door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Beţivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:2

20e minuut.
Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Ayverdi kopt de bal weg. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. Beţivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Crossa is nu in balbezit. Klungelig pakt Crossa de bal. Crossa geeft de bal voor. Kanarellis maakt een snoekduik en kopt de bal. Sima probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi met een sublieme pass. Beingolea rent richting de bal. Beingolea geeft een lange en hoge pass. Coşerea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 77%, Spicul Salcud 23%.
peharttec - Spicul Salcud 0:2

46e minuut.
Crossa is nu in balbezit. Crossa passt de bal met de wreef. Pleşu speelt de bal door. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis schiet op doel. Beţivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:3

49e minuut.
Coşerea passt de bal in één keer door. Crossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossa speelt de bal door. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu speelt de bal door. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi probeert naar een medespeler te passen. Kanarellis rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pleşu passt de bal zonder na te denken. Beingolea met een sublieme pass. Hajdo heeft problemen om de bal te vangen. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lascu passt de bal met de wreef. Alfaia speelt de bal door. Daar is Ayverdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayverdi geeft een lange en hoge pass. Coşerea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Şandru de bal. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossa onderschept slim de pass. Crossa speelt de bal door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Crivac rent richting de bal. Crivac passt de bal zonder na te denken. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea schiet op doel. Beţivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Beingolea rent richting de bal. Beingolea geeft een lange en hoge pass. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Beţivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:4

73e minuut.
Beingolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beingolea geeft de bal voor. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:5

80e minuut.
Crossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossa passt de bal zonder na te denken. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. Beţivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:6

81e minuut.
Beingolea passt de bal in één keer door. Daar is Crossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crossa passt de bal in één keer door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:7

85e minuut.
Coşerea probeert de bal aan de voet te houden. Beingolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beingolea geeft een hoge lob. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Crossa geeft een hoge lob. Ostręga kopt de bal weg. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. Beţivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peharttec - Spicul Salcud 0:8

90e minuut.
Beingolea probeert naar een medespeler te passen. Crossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossa met een sublieme pass. Coşerea rent richting de bal. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peharttec 89%, Spicul Salcud 11%.
peharttec - Spicul Salcud 0:8