Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright Siron
Portocala™ Tactiek MMXXI
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Macías rent richting de bal. Macías geeft een lange en hoge pass. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Siron 1:0

8e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seolin zal de hoekschop nemen. Boissier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Romero Gavilanes rent richting de bal. Romero Gavilanes geeft een lange en hoge pass. Razeto is nu in balbezit. Razeto haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Allright - Siron 1:1

32e minuut.
Soplica passt de bal zonder na te denken. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Romero Gavilanes rent richting de bal. Romero Gavilanes geeft een hoge lob. Lepetit maakt een snoekduik en kopt de bal. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Maciąg de bal. Maciąg probeert naar een medespeler te passen. Razeto is nu in balbezit. Razeto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Siron 1:2

34e minuut.
Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas geeft een hoge lob. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto schiet op doel. Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Siron 1:3

37e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu met een sublieme pass. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Siron 1:4

38e minuut.
Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier passt de bal zonder na te denken. Soplica rent richting de bal. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Siron 2:4

40e minuut.
Ebner rent richting de bal. Ebner passt de bal in één keer door. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Siron 3:4

45e minuut.
Wasmosy kopt de bal weg. Macías met een sublieme pass. Ebner rent richting de bal. Ebner geeft de bal voor. Boissier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 41%, Siron 59%.
Allright - Siron 3:4

51e minuut.
Wasmosy geeft een hoge lob. Ebner kan de bal niet met de borst controleren. Ebner geeft een hoge lob. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Grada probeert naar een medespeler te passen. Ebner is nu in balbezit. Ebner passt de bal met de wreef. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Białas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macías met een snelle inworp. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto schiet op doel. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Miloš probeert naar een medespeler te passen. Dailly speelt de bal door. Seolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seolin geeft een hoge lob. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Strzykalski bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Achmed komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Romero Gavilanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Gavilanes geeft een lange en hoge pass. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto schiet op doel. Laikmaa bokst de bal weg.

89e minuut.
Ebner onderschept slim de pass. Ebner geeft een hoge lob. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Allright - Siron 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 48%, Siron 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Allright - Siron 4:4